ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πότε ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις και το Black Friday

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις και το Black Friday που όλοι περιμένουν με αγωνία πλησιάζει!
Πότε ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις και το Black Friday

Black Friday: Το φθινόπωρο είναι όπως κάθε χρόνο εποχή εκπτώσεων, με τους καταναλωτές να τις αναμένουν με μεγάλη αγωνία προκειμένου να βγούνε στα μαγαζιά και να κάνουν τα ψώνια τους!

Φυσικά, μεγάλη είναι η προσμονή και για την Black Friday, που πέρυσι στέφθηκε με επιτυχία και φέτος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων, παρότι η διεξαγωγή της βρέθηκε προς στιγμήν στον αέρα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή και τις ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις που θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και θα έχουν διάρκεια για τις δύο πρώτες εβδομάδες του μήνα.

Όσον αφορά όμως την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η Black Friday 2021, αυτή ορίστηκε να είναι η Παρασκευή 26 Νοεμβρίου που μεταφράζεται ως η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου.

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν είναι φυσικά τυχαία καθώς ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών (25/11).

Τέλος, η αγορά αναμένεται να παραμείνει ανοιχτή για τρεις Κυριακές μέχρι το τέλος του έτους και αυτές είναι στις 7 Νοεμβρίου αλλά και στις 12 και 19 Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε πως τα καταστήματα λειτουργούν πλέον με νέα μέτρα και νέο ωράριο, σύμφωνα με τις αλλαγές που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πότε ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις και το Black Friday», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.