ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΥ: Πρέπει να βρούμε στα σπίτια τους και να απομονώσουμε αξιοπρεπώς όσους έχουν κορονοϊό

ΠΟΥ: Σοκαριστικές δηλώσεις έκανε ο Dr M. Ryans, Iρλανδός χειρούργος και εκ των επικεφαλής του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, για την αντιμετώπιση που πρέπει να επιφυλάσσουν οι αρχές για όσους έχουν κορονοϊό και μένουν στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τον κ. Ryans η μεγαλύτερη διασπορά του ιού, αυτή τη στιγμή «συμβαίνει στα σπίτια, σε επίπεδο οικογένειας»....
ΠΟΥ: Πρέπει να βρούμε στα σπίτια τους και να απομονώσουμε αξιοπρεπώς όσους έχουν κορονοϊό

ΠΟΥ: Σοκαριστικές δηλώσεις έκανε ο Dr M. Ryans, Iρλανδός χειρούργος και εκ των επικεφαλής του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, για την αντιμετώπιση που πρέπει να επιφυλάσσουν οι αρχές για όσους έχουν κορονοϊό και μένουν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τον κ. Ryans η μεγαλύτερη διασπορά του ιού, αυτή τη στιγμή «συμβαίνει στα σπίτια, σε επίπεδο οικογένειας». Έτσι, κατά κάποιο τρόπο πρέπει οι αρχές «να ψάξουν μέσα στις οικογένειες».

«Πρέπει να βρούμε αυτούς τους ανθρώπους που μπορεί να είναι άρρωστοι, να τους απομακρύνουμε και να τους απομονώσουμε με έναν αξιοπρεπή τρόπο» τόνισε.

Το βίντεο προβλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο στο αμερικανικό FOX news, με τον δημοσιογράφο να αναρωτιέται πώς θα αντιδράσουν οι πολίτες όταν οι αρχές απομακρύνουν από το σπίτι τα παιδιά τους επειδή νοσούν.

Ήδη μόλις σήμερα στη Μεγάλη Βρετανία ο Βρετανός υπουργός Υγείας ανέφερε πως οι αρχές δεν σκέφτονται την υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους πολίτες αφού όπως υποστηρίζουν πηγές του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας η μετάδοση του ιού γίνεται στα σπίτι από οικογένεια σε οικογένεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΟΥ: Πρέπει να βρούμε στα σπίτια τους και να απομονώσουμε αξιοπρεπώς όσους έχουν κορονοϊό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.