ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Η ημερομηνία κλειδί για τα ποσά του Ιουνίου – Τότε μπαίνουν χρήματα στους λογαριασμούς

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα ποσά του Power Pass για τους λογαριασμούς που εκδόθηκαν τον Ιούνιο.
Power Pass: Η ημερομηνία κλειδί για τα ποσά του Ιουνίου – Τότε μπαίνουν χρήματα στους λογαριασμούς

Την ώρα που το «ράλι» ακρίβειας δεν έχει τέλος, με εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά να βυθίζονται στο σκοτάδι και με 2 στους 3 Έλληνες να κόβουν τρόφιμα και κατανάλωση ρεύματος, το Power Pass φαντάζει πενιχρό, αλλά και… αναγκαίο για τους περισσότερους πολίτες.

Όσο λοιπόν για το για το πότε θα πληρωθεί επιτέλους και μετά από μεγάλη καθυστέρηση στο power pass, αυτή αναμένεται να γίνει έως τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους καθώς η εταιρεία που ανέλαβε το έργο είχε πρόβλημα με την άντληση στοιχείων με ένα συγκεκριμένο πάροχο.

Μέσα από το Sportime είχατε διαβάσει για το τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές προκειμένου να μην πέσουν θύμα επιτήδειων που στήνουν απάτες γύρω από το επίδομα ρεύματος.

Όλα αυτά φυσικά, τη στιγμή που ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, επιβεβαιώνει πως ζει σε παράλληλο «σύμπαν» βλέποντας «επαρκές δίχτυ προστασίας» για το ακριβό ρεύμα, με αποτέλεσμα δημοσιογράφοι να μετατρέπονται σε «life coaches» δίνοντας πετυχημένες συμβουλές για το πώς να γίνετε ενεργειακοί ζητιάνοι και «άξιοι» τρωγλοδύτες.

Power Pass: Ποιοι είναι δικαιούχοι και ποιοι όχι – Οι αλλαγές που έρχονται

Για το συγκεκριμένο επίδομα δικαιούχοι είναι :

    • Οι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος, με καθαρό οικογενειακό εισόδημα μετά φόρων που δεν ξεπερνά τις 45.000 ευρώ, με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2020, και
    • Όσοι έχουν ΑΦΜ που καταχωρήθηκε στην πλατφόρμα και δεν έχει δηλωθεί ήδη ως εξαρτώμενο μέλος σε αίτηση που έχει υποβληθεί από άλλο πρόσωπο.
    • Τα νομικά πρόσωπα που ΔΕΝ ήταν δικαιούχοι του Power Pass.

Αντίθετα, αυτοί που δε θα λάβουν το επίδομα αυτή τη φορά είναι όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν την αίτηση την πρώτη φορά και όσοι δεν πληρώθηκαν ούτε την πρώτη φορά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass: Η ημερομηνία κλειδί για τα ποσά του Ιουνίου – Τότε μπαίνουν χρήματα στους λογαριασμούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.