ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Πότε θα γίνουν οι νέες πληρωμές!

Έρχονται και άλλες πληρωμές όσον αφορά το Power Pass, δηλαδή το επίδομα για το ηλεκτρικό ρεύμα.
Power Pass: Πότε θα γίνουν οι νέες πληρωμές!

Δηλώσεις για το Power Pass έκανε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας για τα χρήματα που έχουν πιστωθεί ως τώρα.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν έχουν πάρει τα χρήματα που τους αναλογούν, αφού έχουν πιστωθεί 250 εκατ. ευρώ από συνολικά 300 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, προς το τέλος Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου θα δοθούν και τα τελευταία 50 εκατομμύρια ευρώ.

«Υπάρχουν λίγες εκκρεμότητες για τις αιτήσεις έως το τέλος του Μαΐου και για τον Ιούνιο. Τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ», ήταν τα λόγια του.

Αξίζει ακόμα να σημειωθούν και τα όσα ανέφερε για το fuel pass 2, αφού ξεκαθάρισε ότι η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία επέλεξε την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Το 73% των δικαιούχων δεν ήθελαν την άυλη κάρτα και ο λόγος φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήταν για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα και αλλού.

Είναι λογικό σε μία κοινωνία που κάθε μέρα όλα ακριβαίνουν, οι πολίτες να προσπαθούν από παντού να μαζέψουν χρήματα για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass: Πότε θα γίνουν οι νέες πληρωμές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.