ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου οι πληρωμές για τους δικαιούχους του Ιουνίου

Μετά από μία μεγάλη καθυστέρηση οι πληρωμές αρχίζουν για τους λογαριασμούς του Ιουνίου με το Power Pass.
Power Pass: Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου οι πληρωμές για τους δικαιούχους του Ιουνίου

Διευκρινίσεις έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας για την καθυστέρηση στην πληρωμή του Power Pass Ιουνίου αλλά και για τον τρόπο καταβολής του με τις πληρωμές για το επίδομα ρεύματος να ξεκινάνε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας στο Mega ο υπουργός σημείωσε ότι η χαρακτηριστική καθυστέρηση του επιδόματος το οποίο αρχικά ήταν να καταβληθεί στο τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου ήταν ευθύνη κάποιου παρόχου ενέργειας.

Σύμφωνα με τον ίδιο η εταιρεία που ανέλαβε το έργο αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα καθώς ο συγκεκριμένος πάροχος δεν είχε δώσει τα στοιχεία των πελατών του ώστε να μπουν αυτά στην πλατφόρμα. Αυτό συνέβη τελικά μόλις την περασμένη Πέμπτη.

Για το επίδομα Ιουνίου η διαδικασία ήταν ελαφρώς διαφορετική καθώς οι δικαιούχοι δε χρειαζόταν να κάνουν εκ νέου αίτηση στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr/powerpass με τα στοιχεία τους να αντλούνται απευθείας από τους παρόχους ενέργειας. Αυτό εν τέλει αποδείχθηκε αντί να δυσκολεύει τη διαδικασία αντί να την κάνει πιο σύντομη.

Power Pass: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι του Ιουνίου

Τα ποσά μπορεί να αναμένεται να είναι μικρότερα στη συγκεκριμένη επιδότηση σε σχέση με προηγούμενα ωστόσο η ζήτηση εξακολουθεί να είναι μεγάλη δείγμα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο μέσος Έλληνας πολίτης.

Δικαιούχοι του επιδόματος Ιουνίου για τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος είναι όσοι είχαν εκκαθαριστικό λογαριασμό από του παρόχους για τον μήνα Ιούνιο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι λογαριασμοί ρεύματος θα επιδοτούνται κλιμακωτά από εδώ και πέρα μετά τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης.

Ειδήσεις σήμερα

Φωτοβολταϊκά στη στέγη: Επιδότηση 40% – 60% – Όλες οι πληροφορίες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτά και δεύτερο κανάλι

Επίδομα θέρμανσης: Ανατροπή – Αυτοί το δικαιούνται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass: Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου οι πληρωμές για τους δικαιούχους του Ιουνίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις