ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πράκτορες CIA και FBI στη ΔΕΘ!

Οι δύο αμερικανικές υπηρεσίες θα έχουν πράκτορες σε όλη τη Θεσσαλονίκη με αφορμή το γεγονός ότι οι ΗΠΑ είναι η τιμώμενη χώρα της Έκθεσης!
Πράκτορες CIA και FBI στη ΔΕΘ!

Με αφορμή το γεγονός η τιμώμενη χώρα στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι οι ΗΠΑ, στην περιφρούρηση της Θεσσαλονίκης θα μετέχουν και πράκτορες της CIA και του FBI!

Τα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να είναι δρακόντεια για το διάστημα της Έκθεσης, καθώς αναμένονται και πολλές αντιδράσεις για τη συμφωνία των Πρεσπών, ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια.

Στη σύσκεψη της Αστυνομίας αποφασίστηκε να λάβουν μέρος περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί. Ήδη έχουν ανακληθεί οι άδειες όλων των αστυνομικών της πόλης, ενώ αναμένονται και περίπου 60 διμοιρίες ΜΑΤ και ΥΜΕΤ.

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη της Αστυνομίας παραβρέθηκαν και και αξιωματούχοι της CIA και του FBI, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και μία εβδομάδα στη χώρα μας και μάλιστα θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα συστήματα ασφαλείας των Αρχών, αφού θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου και τα μέτρα ασφαλείας για τον Αμερικανό Υπουργό Εμποριου, Γουίλμπουρ Ρος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, θα υπάρχουν… ακροβολισμένοι σε πολλά σημεία της πόλης, πράκτορες τόσο από τη CIA όσο και από το FBI, ενώ στο λιμάνι θα είναι και η ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου, το σκάφος διοίκησης USS Mount Whitney.

Πέντε σταθμοί πήραν τις τηλεοπτικές άδειες

Επιστολή των πυρόπληκτων στο Μάτι για την καθυστέρηση των έργων αποκατάστασης

Λακωνία: Μάχη με τις φλόγες στο Οίτυλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πράκτορες CIA και FBI στη ΔΕΘ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.