ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρέλεβιτς: Πένθος για την οικογένεια του Μπάνε, πέθανε ο διάσημος πεθερός του

Πένθος για την οικογένεια του Μπάνε Πρέλεβιτς, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, ο διάσημος πεθερός του, Τζόρτζε Μαριάνοβιτς.
Πρέλεβιτς:  Πένθος για την οικογένεια του Μπάνε, πέθανε ο διάσημος πεθερός του

Πένθος για την οικογένεια του Μπάνε Πρέλεβιτς, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, ο διάσημος πεθερός του, Τζόρτζε Μαριάνοβιτς.

Πρέλεβιτς: Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Μπάνε Πρέλεβιτς μετά την είδηση του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή και πεθερού του, Τζόρτζε Μαριάνοβιτς σε ηλικία 89 ετών..

Ο Τζόρτζε Μαριάνοβιτς ήταν πασίγνωστος τραγουδιστής στη Σερβία και θεωρούνταν ως «ο πρωτοπόρος της γιουγκοσλαβικής ροκ σκηνής».

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η εγγονή του, Άννα Πρέλεβιτς σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, όπου μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τον διάσημο παππού της σε διάφορες στιγμές της ζωής του, στέλνοντας παράλληλα ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Για την Γιουγκοσλαβία και την Ρωσία ήσουν ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής .. για εμένα ήσουν ο γλυκός μου παππούλης, o “dedulja” μου. Από αύριο θα ξημερώνουν διαφορετικές μέρες.

Μια καθημερινότητα χωρίς εσένα. Πόσα σου χρωστάω. Τα τραγούδια σου και η φωνή σου θα μου κρατάνε για πάντα την καλύτερη συντροφιά .. θα είσαι για πάντα εδώ!

Σε ευχαριστώ που υπήρξες παππούς μου! Είμαι τόσο τυχερή που σε γνώρισα. Και μη ξεχνάς να μας τραγουδάς καθημερινά σε παρακαλώ!! Σ/αγαπάω!», ανέφερε στο μήνυμά της η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Prelevic (@annaprelevic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρέλεβιτς: Πένθος για την οικογένεια του Μπάνε, πέθανε ο διάσημος πεθερός του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.