ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα για τις εξετάσεις των ΓΕΛ

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ανοίγει σήμερα Παρασκευή η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΓΕΛ. Την Πέμπτη άρχισαν οι Πανελλαδικές για τους υποψηφίους των EΠΑΛ, επίσης με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα ξανά το Σάββατο για να εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών...
Πρεμιέρα για τις εξετάσεις των ΓΕΛ

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ανοίγει σήμερα Παρασκευή η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΓΕΛ.

Την Πέμπτη άρχισαν οι Πανελλαδικές για τους υποψηφίους των EΠΑΛ, επίσης με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα ξανά το Σάββατο για να εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

Συνολικά 104.040 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν τις 74.692 θέσεις στα Ανώτατα και Τεχνικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ-ΤΕΙ) όλης της χώρας, κατά τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρεμιέρα για τις εξετάσεις των ΓΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.