ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεσβεία Βενεζουέλας: Κατάσχεση για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε υπαλλήλους

Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση κατά την οποία υπάλληλοι δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από τον πρώην πρέσβη στην Αθήνα.
Πρεσβεία Βενεζουέλας: Κατάσχεση για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε υπαλλήλους

Πρεσβεία Βενεζουέλας: Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση κατά την οποία υπάλληλοι δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από τον πρώην πρέσβη της χώρας στην Αθήνα, Φράνκλιν Γκονζάλες.

Πρεσβεία Βενεζουέλας: Συγκεκριμένα κατάσχεση στο κτίριο όπου στεγάζεται η πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα σε κινητά και ακίνητα, με τον όρο να μην παρεμποδίζεται η λειτουργία της κατά τα διεθνώς ισχύοντα, επέτρεψε με απόφαση του ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Η κατάσχεση στην Πρεσβεία Βενεζουέλας θα γίνει σε εκτέλεση απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας για την υπόθεση που αφορούσε σε σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλων της πρεσβείας, που είχαν δει το φώς της δημοσιότητας  προκαλώντας αίσθηση και εγείροντας ερωτήματα για τη στάση της προηγούμενης κυβέρνησης, ενώ είχαν απασχολήσει και την ελληνική δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης

«Την απόφαση για χορήγηση της αιτηθείσας και προβλεπόμενης άδειας από το άρθρο 923 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας για αναγκαστική εκτέλεση κατά της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας και της Πρεσβείας στην Αθήνα έλαβε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά από σχετική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και τη θετική γνώμη επί της σχετικής αίτησης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η αιτηθείσα άδεια χορηγείται υπό τον όρο ότι η αναγκαστική εκτέλεση δεν θα διενεργηθεί εις βάρος των αναφερόμενων στο άρθρο 22 παρ. 3 της Σύμβασης της Βιέννης του 1961 (ΝΔ 503/70), καθώς και των πραγμάτων (ακινήτων ή κινητών) που εξυπηρετούν την άσκηση κυριαρχικής εξουσίας της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρεσβεία Βενεζουέλας: Κατάσχεση για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε υπαλλήλους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.