ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρετεντέρης: «Καλό το μίνι της Αχτσιόγλου, αλλά το περιεχόμενο ακόμα καλύτερο»

Ο Γιάννης Πρετεντέρης με έναν όχι τόσο κομψό τρόπο θέλησε να σχολιάσει την στιλιστική επιλογή της Έφης Αχτσιόγλου. Προς το τέλος της ραδιοφωνικής του εκπομπής στο Thema Radio 104,6 έκανε ένα παλαιολιθικό και αναχρονιστικό σχόλιο για τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει η Έφη Αχτσιόγλου. «Καλό το μίνι της Αχτσιόγλου, αλλά δεν μπορώ να πω,...
Πρετεντέρης: «Καλό το μίνι της Αχτσιόγλου, αλλά το περιεχόμενο ακόμα καλύτερο»

Ο Γιάννης Πρετεντέρης με έναν όχι τόσο κομψό τρόπο θέλησε να σχολιάσει την στιλιστική επιλογή της Έφης Αχτσιόγλου.

Προς το τέλος της ραδιοφωνικής του εκπομπής στο Thema Radio 104,6 έκανε ένα παλαιολιθικό και αναχρονιστικό σχόλιο για τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει η Έφη Αχτσιόγλου.

«Καλό το μίνι της Αχτσιόγλου, αλλά δεν μπορώ να πω, και το περιεχόμενο καλό είναι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Πάντως δεν είναι τόσο τιμητικό να ακούγονται τέτοιες εκφράσεις στις μέρες μας, ιδιαίτερα από ανθρώπους με κύρος και μόρφωση.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρετεντέρης: «Καλό το μίνι της Αχτσιόγλου, αλλά το περιεχόμενο ακόμα καλύτερο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.