ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρίγκιπας Φίλιππος: Tα τελευταία του λόγια στον Κάρολο – Όταν του είπε για τον εορτασμό των 100ων του γενεθλίων

Τα τελευταία λόγια του Πρίγκιπα Φίλιππου αποκαλύπτονται σε ένα νέο πρόγραμμα του BBC αφιερωμένο στον ίδιο. Αφορούσαν τον εορτασμό των 100ων γενεθλίων του!
Πρίγκιπας Φίλιππος: Tα τελευταία του λόγια στον Κάρολο – Όταν του είπε για τον εορτασμό των 100ων του γενεθλίων

Την τελευταία του συζήτηση με τον πατέρα του αποκαλύπτει στο πρόγραμμα ο Κάρολος και την πικρή απάντηση που του έδωσε ο Πρίγκιπας Φίλιππος.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αποκάλυψε πώς μίλησε στον πατέρα του μια μέρα πριν πεθάνει για να προγραμματίσει τα 100α γενέθλιά του. Για την πρωτοβουλία του αυτή πήρε μια εκλεκτής ποιότητας απάντηση του πρίγκιπα Φίλιππου.

Ο Κάρολος, λέει ότι τηλεφώνησε στον Δούκα του Εδιμβούργου στο Windsor στις 8 Απριλίου (δηλαδή μία μέρα πριν πεθάνει) και μίλησε για το λεπτό θέμα ενός πάρτι για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας του τον Ιούνιο.

«Μιλάμε για τα γενέθλια σου και αν θα γίνει δεξίωση», είπε ο Πρίγκιπας Κάρολος κάπως διστακτικά στον πατέρα του καθώς ήξερε ότι δεν θα του άρεζε πολύ η ιδέα.

Η απάντηση που του έδωσε ο Πρίγκιπας Φίλιππος ήταν σθεναρή με μία δόση σαρκασμού. «Λοιπόν, πρέπει να είμαι ζωντανός γι’ αυτό έτσι δεν είναι;» είπε προκλητικά ο Φίλιππος.

«Το ήξερα ότι θα το έλεγες!», του απάντησε ο Κάρολος. Η συνομιλία αυτή ήταν και η τελευταία που θα είχαν ποτέ οι δυο τους.

Το πρόγραμμα του BBC αφιέρωση στον Φίλιππο με συνεντεύξεις από την Βασιλική Οικογένεια

Η συγκινητική συνομιλία θα περιγραφεί από τον επερχόμενο Βασιλιά, Κάρολο στο νέο πρόγραμμα του BBC One, «Prince Philip: The Royal Family Remembers».

Το πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να μεταδοθεί την Τετάρτη (22/9) το βράδυ. Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο αφιέρωμα που χαρακτηρίζει κάθε ένα από τα παιδιά και τα ενήλικα εγγόνια του Φίλιππου που θυμούνται μερικές από τις πιο όμορφες – και αστείες – αναμνήσεις τους από τον αδάμαστο δούκα, ο οποίος πέθανε στις 9 Απριλίου του 2021 σε ηλικία 99 ετών.

Ο πρίγκιπας μάλιστα έχει μείνει άταφος καθώς το πρωτόκολλο θέλει η ταφή να γίνει μαζί με τον θάνατο τη βασίλισσας! Η ταφή του λοιπόν θα γίνει μόνο όταν έρθει η δυσάρεστη στιγμή και για την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρίγκιπας Φίλιππος: Tα τελευταία του λόγια στον Κάρολο – Όταν του είπε για τον εορτασμό των 100ων του γενεθλίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις