ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προαστιακός- Νέο δρομολόγιο: Το Αίγιο συνδέθηκε με Πειραιά και το αεροδρόμιο (vid)

Προαστιακός: Το Αίγιο συνδέθηκε με τον Πειραιά και το αεροδρόμιο και μέσα σε 2 ώρες οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους.
Προαστιακός- Νέο δρομολόγιο: Το Αίγιο συνδέθηκε με Πειραιά και το αεροδρόμιο (vid)

Προαστιακός-Νέο δρομολόγιο: Μια νέα διαδρομή βρίσκεται πλέον στη διάθεση του επιβατικού κοινού.

Συγκεκριμένα το Αίγιο συνδέθηκε με το λιμάνι και το αεροδρόμιο  και μέσα σε 2 ώρες οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους, γρήγορα αλλά και με ασφάλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασίλης Τσιάρτας: Νέα ανάρτηση για τον ΑΒ Βασιλόπουλο και τη γιορτή του πατέρα (pic+vid)

Με την παράδοση της νέας γραμμής δημιουργούνται έξι ζεύγη δρομολογίων. Συγκεκριμένα τρία δρομολόγια που θα πηγαίνουν με επιστροφή που θα πηγαίνουν από Πειραιά Αθήνα, Κιάτο Αίγιο με διάρκεια διαδρομής περίπου τρεις ώρες.

Κι ακόμη τρία δρομολόγια Αεροδρόμιο Κιάτο, Αίγιο με διάρκεια διαδρομής περίπου 2:45 λεπτά

Προαστιακός: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ για το Αίγιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προαστιακός- Νέο δρομολόγιο: Το Αίγιο συνδέθηκε με Πειραιά και το αεροδρόμιο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.