ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόεδρος εργαζομένων στον Ευαγγελισμό: «Πλουσιόπαιδα διέσπειραν τον κορονοϊό» (vid)

Για την έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού, μίλησε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό, τονίζοντας ότι αυτή οφείλεται σε… πλουσιόπαιδα. Συγκεκριμένα, αφορμή για όλα αυτά ήταν ένας 26χρονος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό, αλλά το έσκασε από το νοσοκομείο, για να μη νοσηλευτεί. «Εμείς που γυρίσαμε από τις διακοπές και εργαζόμαστε στο νοσοκομείο, μένουμε...
Πρόεδρος εργαζομένων στον Ευαγγελισμό: «Πλουσιόπαιδα διέσπειραν τον κορονοϊό» (vid)

Για την έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού, μίλησε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό, τονίζοντας ότι αυτή οφείλεται σε… πλουσιόπαιδα.

Συγκεκριμένα, αφορμή για όλα αυτά ήταν ένας 26χρονος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό, αλλά το έσκασε από το νοσοκομείο, για να μη νοσηλευτεί.

«Εμείς που γυρίσαμε από τις διακοπές και εργαζόμαστε στο νοσοκομείο, μένουμε στα Πατήσια, το Περιστέρι, την Κυψέλη, τη Δραπετσώνα… Ούτε ένας θετικός δεν βρέθηκε που να έχει γυρίσει από άδεια.

Εκείνοι που διέσπειραν τον ιό ήταν κάποια πλουσιόπαιδα κι αυτά δεν τα λέει κάποιος κομμουνιστής, τα λέει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος. Ήταν κάποια πλουσιόπαιδα, με κάποιους πλούσιους τουρίστες που γύρισαν από νησί σε νησί με τα ταχύπλοα. Εκεί οφείλεται η διασπορά», ήταν τα λόγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακης Τσελέντης: Κάηκαν οι Μυκήνες και δεν έχει ακουστεί τίποτα

Ενώ νωρίτερα είχε τονίσει ότι: «Στη γενική εφημερία του Σαββάτου ήρθαν δεκάδες ίσως και εκατοντάδες νεαροί εργαζόμενοι, από τους οποίους οι εργοδότες τους ζήτησαν να κάνουν το τεστ προκειμένου να ξαναγυρίσουν στη δουλειά. Ήταν τόσο μεγάλος ο χρόνος της αναμονής, που πάρα πολλοί έφυγαν χωρίς να το κάνουν.

Τους έστειλε ο ΕΟΔΥ στον Ευαγγελισμό που γινόταν ο κακός χαμός και οι άνθρωποι σηκώθηκαν και έφυγαν. Από την άλλη, στο ιδιωτικό εργαστήριο δεν μπορούνε να πάνε να κάνουν το τεστ διότι κάνει 100 – 120 ευρώ και έτσι βρέθηκαν σε αδιέξοδο και έμειναν χωρίς τεστ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόεδρος εργαζομένων στον Ευαγγελισμό: «Πλουσιόπαιδα διέσπειραν τον κορονοϊό» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.