ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόεδρος Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α: «Όποιος δεν μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει…»

«Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή δεν τον συμφέρει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους της χώρας μας μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει...»
Πρόεδρος Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α: «Όποιος δεν μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει…»

Χωρίς να κατονομάσει την UBER, αλλά με μία ανακοίνωση ιδιαιτέρως καυστική, έδωσε τη δική του απάντηση για την αναστολή των δραστηριοτήτων της εταιρείας o πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ας καταλάβουν όλοι, ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα την υπερασπίζονται και θα την τιμούν. Ο νόμος 4530/2018 είναι προάσπιση των οικονομικών συμφερόντων της χώρας μας και των Ελλήνων πολιτών. Και πιστώνεται στην κυβέρνηση και στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, τον κ. Σπίρτζη και τον κ. Μαυραγάνη.

Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή δεν τον συμφέρει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους της χώρας μας μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει…

Δικαιοσύνη στην οικονομία και δικαίωση της εργασίας επεδίωξε -και το πέτυχε- μόνο η κυβέρνηση. Ουδείς από τα υπόλοιπα κόμματα. Κι αυτό δεν το ξεχνάμε..»

https://www.facebook.com/sata.taxi/posts/2136700073013972

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόεδρος Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α: «Όποιος δεν μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.