ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόεδρος Ρομά Θεσσαλίας: «Λόγω κορονοϊού, δεν μπορούμε να κλέψουμε και να ζητιανέψουμε – Θέλουμε επίδομα!»

Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο των Ρομά Θεσσαλίας, ο οποίος τόνισε ότι με τα μέτρα δεν μπορούν να κυκλοφορούν για να κλέβουν και να ζητιανεύουν!
Πρόεδρος Ρομά Θεσσαλίας: «Λόγω κορονοϊού, δεν μπορούμε να κλέψουμε και να ζητιανέψουμε – Θέλουμε επίδομα!»

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν πραγματικά οξύ οικονομικό πρόβλημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, υπάρχουν μερικοί που δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης. 

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ρομά Νίκος Παϊτέρης, κάνοντας δηλώσεις με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού σε καταυλισμό τους, τόνισε ότι με τα μέτρα δεν μπορούν να κυκλοφορούν για να κλέβουν και να ζητιανεύουν!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Βρετανία: 953 νεκροί σε 24 ώρες! (vids)

Μάλιστα δεν αρκείται σε αυτό, αξιώνοντας για τους Ρομά και χορήγηση ειδικού επιδόματος(!), παρότι οι περισσότεροι δεν το δικαιούνται, καθώς δεν συγκαταλέγονται σε κάποια από τις κατηγορίες που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεών του και  τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόεδρος Ρομά Θεσσαλίας: «Λόγω κορονοϊού, δεν μπορούμε να κλέψουμε και να ζητιανέψουμε – Θέλουμε επίδομα!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.