ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση για κατολισθήσεις σε επτά παραλίες των Επτανήσων

Τι ανέφερε ο Ευθύμιος Λέκκας
Προειδοποίηση για κατολισθήσεις σε επτά παραλίες των Επτανήσων

Πως υπάρχουν πολλά επίφοβα σημεία για κατολισθήσεις σε πολλές περιοχές των Επτανήσων ανέφερε ο Ευθύμιος Λέκκας, πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ).

Ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τόνισε πως για τουλάχιστον επτά παραλίες των Επτανήσων έχει εκδοθεί ήδη προειδοποίηση για κατολισθήσεις.

«Το Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας και ο Μύρτος της Κεφαλλονιάς είναι 2 από αυτές. Προτείναμε στην περιφέρεια ένα πρόγραμμα έρευνας που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, για την αντιμετώπιση των κινδύνων. Η «ζωνοποίηση» των περιοχών και η χρήση προστατευτικών συρμάτων που θα απαγορεύουν στο κοινό να πλησιάζει τα επικίνδυνα σημεία είναι μία από τις λύσεις που προτείνονται», τόνισε ενώ αναφέρθηκε και σε «γεωδυναμικό φαινόμενο σε μια σεισμογενή περιοχή».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προειδοποίηση για κατολισθήσεις σε επτά παραλίες των Επτανήσων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.