ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 65χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον αδελφό του (vid)

Συγκλονισμένη η Ερέτρια από την οικογενειακή τραγωδία. Το κατώφλι των Δικαστηρίων Χαλκίδας πέρασε την Παρασκευή (13/4/18), ο 65χρονος αδελφοκτόνος, που έστησε «καρτέρι θανάτου» και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 70χρονο Κώστα Καντιδάκη, την  Τρίτη (10/4), στο χωριό Μαγούλα της Ερέτριας. Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο δράστης μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος...
Προφυλακιστέος ο 65χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον αδελφό του (vid)

Συγκλονισμένη η Ερέτρια από την οικογενειακή τραγωδία.

Το κατώφλι των Δικαστηρίων Χαλκίδας πέρασε την Παρασκευή (13/4/18), ο 65χρονος αδελφοκτόνος, που έστησε «καρτέρι θανάτου» και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 70χρονο Κώστα Καντιδάκη, την  Τρίτη (10/4), στο χωριό Μαγούλα της Ερέτριας.

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο δράστης μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Να σημειωθεί ότι οι διαφορές των δύο ηλικιωμένων αδελφών ήταν γνωστές στην περιοχή, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί αυτή η οικογενειακή τραγωδία. Ο 65χρονός στην πρώτη κατάθεση που είχε δώσει απέδωσε το περιστατικό στην «κακιά ώρα», ενώ ισχυρίστηκε ότι οι καυγάδες με τον αδελφό του ήταν τόσο συχνοί, που τον είχαν αναγκάσει να μετακομίσει σε περιοχή της Μακεδονίας.

Δείτε βίντεο του eviazoom.gr απ’ την προσαγωγή του:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προφυλακιστέος ο 65χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον αδελφό του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.