ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκαν οι τρεις συλληφθέντες για το θάνατο του 25χρονου φοιτητή

«Πήγα για να κάνω ληστεία» φέρεται να υποστήριξε ο 17χρονος Πακιστανός
Προφυλακίστηκαν οι τρεις συλληφθέντες για το θάνατο του 25χρονου φοιτητή

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις αλλοδαποί που κατηγορούνται για τη ληστεία στο Φιλοπάππου που οδήγησε στο θάνατο του 25χρονου φοιτητή το Δεκαπενταύγουστο.

Οι τρεις αλλοδαποί δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της σύστασης συμμορίας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι τρεις αλλοδαποί δεν εκπροσωπήθηκαν και προσπάθησαν να δικαιολογηθούν λέγοντας πως σκοπός τους ήταν μόνο η ληστεία και όχι δολοφονία του Νικόλα Μουστάκα.

Ένας από τους Πακιστανούς φέρεται να δήλωσε:

«Ο μικρός (ο 17χρονος συγκατηγορούμενός του) πήρε την τσάντα της κοπέλας και μέσα δεν είχε λεφτά ούτε κινητό τηλέφωνο. Το θύμα είχε το κινητό στην τσέπη του και είπε ότι θα μας το έδινε. Την στιγμή που το θύμα έβαλε το χέρι του στη τσέπη υπέθεσε ότι ο 17χρονος (συγκατηγορούμενος) θα έκανε κίνηση προς το μέρος του. Σήκωσε τα χέρια του έκανε βήματα προς τα πίσω γλίστρησε και έπεσε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προφυλακίστηκαν οι τρεις συλληφθέντες για το θάνατο του 25χρονου φοιτητή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.