ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση του μετεωρολόγου Μαρουσάκη: Έρχεται μεσογειακός κυκλώνας! (vids)

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης με ανάρτησή του στο Facebook προειδοποιεί για τον σχηματισμό μεσογειακού κυκλώνα που θα έρθει την Πέμπτη. Σύμφωνα με την ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, εντοπίζεται «βαρομετρικό χαμηλό που εδώ και ημέρες στροβιλίζεται στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ιταλίας και τείνει να πάρει τροπικά χαρακτηριστικά τις αμέσως επόμενες ημέρες». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Λιποθυμία 3...
Προειδοποίηση του μετεωρολόγου Μαρουσάκη: Έρχεται μεσογειακός κυκλώνας! (vids)

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης με ανάρτησή του στο Facebook προειδοποιεί για τον σχηματισμό μεσογειακού κυκλώνα που θα έρθει την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, εντοπίζεται «βαρομετρικό χαμηλό που εδώ και ημέρες στροβιλίζεται στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ιταλίας και τείνει να πάρει τροπικά χαρακτηριστικά τις αμέσως επόμενες ημέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Λιποθυμία 3 μαθητών : Ο Διευθυντής του σχολείου της Καστοριάς μιλάει για το περιστατικό (video)

«Είναι σύνηθες τέτοια εποχή που οι θάλασσες μας είναι αρκετά θερμές, βαρομετρικά χαμηλά που αλληλεπιδρούν για πολλές ημέρες με τη θάλασσα να αποκτούν μεγάλα ποσά ενέργειας και στροβιλισμού λαμβάνοντας μορφή κυκλώνα που για τα δικά μας γεωγραφικά πλάτη χαρακτηρίζονται ως Μεσογειακοί κυκλώνες εξαιτίας τις περιορισμένης έκτασής τους σε σχέση με τους γνωστούς κυκλώνες που δημιουργούνται στους ωκεανούς.

Κατά τα άλλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους δεν διαφέρουν πολύ», εξηγεί ο μετεωρολόγος.

Δείτε στα βίντεο την προβλεπόμενη εξέλιξη δημιουργίας του μεσογειακού κυκλώνα που θα προσεγγίσει τη χώρα μας την Πέμπτη.

ΠΙΘΑΝΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Εντυπωσιακά τα…

Δημοσιεύτηκε από Klearhos Marousakis στις Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προειδοποίηση του μετεωρολόγου Μαρουσάκη: Έρχεται μεσογειακός κυκλώνας! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.