ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώην υπουργός ανακοίνωσε νέο κόμμα με αβυσσαλέο μπούστο και μαγιό (vid)

Την προσοχή πάνω της κατάφερε να τραβήξει μια πρώην υπουργός στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια μιας βαρυσήμαντης δήλωσής της αλλά σίγουρα έχασε στην ουσία. Η 37χρονη Αλεξάντρα Κλίτινα, πρώην υπουργός, η οποία ήταν πέρσι δεύτερη στη τάξει στο υπουργείο Υποδομών, ανακοίνωσε με βίντεο στο YouTube, τη δημιουργία δικού της κόμματος, με την ονομασία «Ουκρανία εναντίον διαφθοράς»....
Πρώην υπουργός ανακοίνωσε νέο κόμμα με αβυσσαλέο μπούστο και μαγιό (vid)

Την προσοχή πάνω της κατάφερε να τραβήξει μια πρώην υπουργός στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια μιας βαρυσήμαντης δήλωσής της αλλά σίγουρα έχασε στην ουσία.

Η 37χρονη Αλεξάντρα Κλίτινα, πρώην υπουργός, η οποία ήταν πέρσι δεύτερη στη τάξει στο υπουργείο Υποδομών, ανακοίνωσε με βίντεο στο YouTube, τη δημιουργία δικού της κόμματος, με την ονομασία «Ουκρανία εναντίον διαφθοράς».

Αποφάσισα να παλέψω για την αλήθεια γιατί αυτοί οι ηλίθιοι με παντελόνια είναι απελπισμένοι, δήλωσε, υποσχόμενη ότι το κόμμα της θα αντιμετωπίσει επιτέλους αυτούς τους άνδρες πολιτικές πόρνες.

Όλες αυτές πάντως οι βαρύγδουπες εκφράσεις φαίνεται ότι πέρασαν απαρατήρητες από τους χρήστες του διαδικτύου, αφού την προσοχή τους μονοπώλησε το ένδυμά της, το οποίο παρέπεμπε σε μαγιό ή φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρώην υπουργός ανακοίνωσε νέο κόμμα με αβυσσαλέο μπούστο και μαγιό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.