ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκαλεί ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων που νοστάλγησε το σπίτι του στο Baden Baden και την Aston Martin (pic)

Απίστευτα προκλητική ανάρτηση του Αντιδήμαρχου Αθηναίων, Νικόλαου Μακρόπουλου, που ονειρεύεται την Aston Martin!
Προκαλεί ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων που νοστάλγησε το σπίτι του στο Baden Baden και την Aston Martin (pic)

Μία αρκετά προκλητική ανάρτηση έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Νικόλαος Μακρόπουλος, μέσω του προσωπικού του Facebook.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να ποστάρει μία φωτογραφία του, όπου στέκεται μπροστά από το πολυτελές αυτοκίνητο και γράφει χαρακτηριστικά:

«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κικίλιας: «Σημαντικός σταθμός το εμβόλιο – Έως το καλοκαίρι θα χτίσουμε την ανοσία»

Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!».

Σε μία τέτοια εποχή με τον κορονοϊό να έχει επηρεάσει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο, τέτοιες δηλώσεις προκαλούν την κοινή γνώμη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προκαλεί ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων που νοστάλγησε το σπίτι του στο Baden Baden και την Aston Martin (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.