ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Τουρκική προπαγάνδα με ψεύτικες φωτογραφίες!

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι...
ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Τουρκική προπαγάνδα με ψεύτικες φωτογραφίες!

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι είναι πρώτοι στην πρόκληση και την προπαγάνδα.

Μία ακόμη πρόκληση από τους Τούρκους μετά από τις εξελίξεις που υπήρξαν με το Oruc Reis στο Αιγαίο και την παρουσία τουρκικών πλοίων.

Δουλεύει υπερωρίες η προπαγανδιστική μηχανή της Άγκυρας και δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Oruc Reis συνοδευόμενου από τουρκικά πολεμικά πλοία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Oruc Reis: Προειδοποιήσεις στα τουρκικά πλοία που το συνοδεύουν ανά 15 λεπτά! (vid)

Ωστόσο, στις φωτογραφίες που έδωσαν οι Τούρκοι με το Oruc Reis δεν διευκρινίζεται το πού και το πότε τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.

Το βράδυ της Δευτέρας 10/8 το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανήρτησε στο Twitter, φωτογραφίες του Oruc Reis που φαίνεται να συνοδεύεται από τουρκικά πολεμικά πλοία.

Δεν διευκρινίζεται ούτε πού, ούτε πότε ελήφθησαν οι φωτογραφίες. Στις αναρτήσεις υποστηρίζεται ότι τα τουρκικά πολεμικά πλοία «παρέχουν προστασία» στο τουρκικό σκάφος καθώς και ότι «οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις λαμβάνουν μέτρα προκειμένου να προστατεύσουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο».

Το Oruc Reis συνοδεύεται από επτά τουρκικές φρεγάτες οι οποίες έχουν απλωθεί σε κοντινή απόσταση γύρω του, δημιουργώντας προστατευτικό κλοιό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Τουρκική προπαγάνδα με ψεύτικες φωτογραφίες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.