ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Προκλητική η δήλωση Γιλντιρίμ! Δεν υπήρξε επεισόδιο σε βραχονησίδα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολίασε τη δήλωση Γιλντιρίμ για την ελληνική σημαία που κατέβηκε από βραχονησίδα. Ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπάρξει κανένα τέτοιο περιστατικό μέχρι στιγμής χαρακτήρισε προκλητική και καταδικαστέα τη δήλωση και πρόσθεσε ότι ο Γιλντιρίμ θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός σε όσα δηλώνει. Στο ερώτημα τι έχει αλλάξει...
«Προκλητική η δήλωση Γιλντιρίμ! Δεν υπήρξε επεισόδιο σε βραχονησίδα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολίασε τη δήλωση Γιλντιρίμ για την ελληνική σημαία που κατέβηκε από βραχονησίδα. Ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπάρξει κανένα τέτοιο περιστατικό μέχρι στιγμής χαρακτήρισε προκλητική και καταδικαστέα τη δήλωση και πρόσθεσε ότι ο Γιλντιρίμ θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός σε όσα δηλώνει.

Στο ερώτημα τι έχει αλλάξει από την προηγούμενη εβδομάδα που διαφαινόταν αποκλιμάκωση, είπε: «Αυτό να το ρωτήσετε στην Τουρκία».

«Με βάση την τελευταία ενημέρωση που έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός από το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΝ δεν επιβεβαιώνεται κανένα περιστατικό παραβίασης σε ελληνικό έδαφος», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά συνεχίζουμε τη διερεύνηση του θέματος με ψυχραιμία και με απόλυτη σοβαρότητα. Σε κάθε περίπτωση οφείλω να πω ότι η δήλωση του κ. Γιλντιρίμ είναι απολύτως προκλητική και καταδικαστέα και πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδεχτεί ούτε τη θεωρία των «γκρίζων ζωνών» ούτε βέβαια οποιαδήποτε αμφισβήτηση της εδαφικής της κυριαρχίας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Προκλητική η δήλωση Γιλντιρίμ! Δεν υπήρξε επεισόδιο σε βραχονησίδα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.