×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Προκλητική η δήλωση Γιλντιρίμ! Δεν υπήρξε επεισόδιο σε βραχονησίδα»


Sportime Team

«Προκλητική η δήλωση Γιλντιρίμ! Δεν υπήρξε επεισόδιο σε βραχονησίδα»


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολίασε τη δήλωση Γιλντιρίμ για την ελληνική σημαία που κατέβηκε από βραχονησίδα. Ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπάρξει κανένα τέτοιο περιστατικό μέχρι στιγμής χαρακτήρισε προκλητική και καταδικαστέα τη δήλωση και πρόσθεσε ότι ο Γιλντιρίμ θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός σε όσα δηλώνει.

Στο ερώτημα τι έχει αλλάξει από την προηγούμενη εβδομάδα που διαφαινόταν αποκλιμάκωση, είπε: «Αυτό να το ρωτήσετε στην Τουρκία».

«Με βάση την τελευταία ενημέρωση που έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός από το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΝ δεν επιβεβαιώνεται κανένα περιστατικό παραβίασης σε ελληνικό έδαφος», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά συνεχίζουμε τη διερεύνηση του θέματος με ψυχραιμία και με απόλυτη σοβαρότητα. Σε κάθε περίπτωση οφείλω να πω ότι η δήλωση του κ. Γιλντιρίμ είναι απολύτως προκλητική και καταδικαστέα και πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδεχτεί ούτε τη θεωρία των «γκρίζων ζωνών» ούτε βέβαια οποιαδήποτε αμφισβήτηση της εδαφικής της κυριαρχίας».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras