ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκλητικός ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το MeToo: «Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε»

Προκλητικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του για το MeToo ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, τονίζοντας πως «Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε»!
Προκλητικός ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το MeToo: «Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε»

Σε μια απίστευτη δήλωση αναφορικά με το κίνημα Metoo προχώρησε ο πρώην βουλευτής και Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, που μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό του ΑΝΤ1, δήλωσε πως όποιο θύμα δεν γούσταρε με αυτό που γινόταν, έπρεπε να διαφωνήσει τότε και όχι ετεροχρονισμένα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ψωμιάδης είπε πως «εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσε τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και βγαίνεις στην τηλεόραση για να ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;».

Η δήλωση αυτή του Παναγιώτη Ψωμιάδη, που πρόσφατα είχε και ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο του, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται στο πάνελ της εκπομπής, με την Φαίη Σκορδά να τον καλεί να πάρει πίσω τα όσα είπε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης:

https://youtu.be/ZWC1GytuYX0

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προκλητικός ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το MeToo: «Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.