ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προνόμια εμβολιασμένων: Εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Οι εμβολιασμένοι αναμένεται να έχουν εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με εντολή της κυβέρνησης.
Προνόμια εμβολιασμένων: Εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Προνόμια εμβολιασμένων: Οι εμβολιασμένοι αναμένεται να έχουν εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με εντολή της κυβέρνησης.

Πολλά αναμένεται να είναι τα προνόμια των εμβολιασμένων, τα οποία όπως έγινε γνωστό θα αρχίσουν από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής σε σημερινές του δηλώσεις στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι θα γίνουν γενναίες εκπτώσεις στους εμβολιασμένους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών.

«Μπορούμε να δώσουμε κάποια έκπτωση σε αυτούς οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί, έτσι ώστε να δώσουμε ένα επιπλέον κίνητρο – και αν θέλετε και ένα δίχτυ ασφαλείας – στους ανθρώπους που είναι εμβολιασμένοι, αλλά και ένα επιπλέον κίνητρο για όσους σκέφτονται να εμβολιασθούν», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Στην κυβέρνηση είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούμε την πειθώ και να δίνουμε κίνητρα. Εγώ αυτή τη σχολή υπηρετώ και θεωρώ ότι είναι πολύ πιο χρήσιμο με λογικά επιχειρήματα και ορθό λόγο να πείθεις κάποιον».

Ο υπουργός Μεταφορων τέλος, ξεκαθάρισε ότι σε αυτή τη φάση δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικού εμβολιασμό για τους οδηγούς των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός : Έρχονται 40άρια την Τετάρτη και την Πέμπτη

Εθνική Ελβετίας: Ο Παπαθεοδώρου «νίκησε» τον Ζιάγκο!

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Έρχεται διάγγελμα Μητσοτάκη;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προνόμια εμβολιασμένων: Εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.