Προνόμια εμβολιασμένων: Εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Οι εμβολιασμένοι αναμένεται να έχουν εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με εντολή της κυβέρνησης.

Προνόμια εμβολιασμένων: Οι εμβολιασμένοι αναμένεται να έχουν εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με εντολή της κυβέρνησης.

Πολλά αναμένεται να είναι τα προνόμια των εμβολιασμένων, τα οποία όπως έγινε γνωστό θα αρχίσουν από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής σε σημερινές του δηλώσεις στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι θα γίνουν γενναίες εκπτώσεις στους εμβολιασμένους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών.

«Μπορούμε να δώσουμε κάποια έκπτωση σε αυτούς οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί, έτσι ώστε να δώσουμε ένα επιπλέον κίνητρο – και αν θέλετε και ένα δίχτυ ασφαλείας – στους ανθρώπους που είναι εμβολιασμένοι, αλλά και ένα επιπλέον κίνητρο για όσους σκέφτονται να εμβολιασθούν», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Στην κυβέρνηση είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούμε την πειθώ και να δίνουμε κίνητρα. Εγώ αυτή τη σχολή υπηρετώ και θεωρώ ότι είναι πολύ πιο χρήσιμο με λογικά επιχειρήματα και ορθό λόγο να πείθεις κάποιον».

Ο υπουργός Μεταφορων τέλος, ξεκαθάρισε ότι σε αυτή τη φάση δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικού εμβολιασμό για τους οδηγούς των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός : Έρχονται 40άρια την Τετάρτη και την Πέμπτη

Εθνική Ελβετίας: Ο Παπαθεοδώρου «νίκησε» τον Ζιάγκο!

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Έρχεται διάγγελμα Μητσοτάκη;