ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόωρες εκλογές: Οι πιθανές ημερομηνίες των εκλογών – Τις δίνει ο φιλοκυβερνητικός ΣΚΑΪ!

Οι πρώτες ημερομηνίες για πρόωρες εκλογές έρχονται στην επιφάνεια και προετοιμάζουν τους Έλληνες πολίτες.
Πρόωρες εκλογές: Οι πιθανές ημερομηνίες των εκλογών – Τις δίνει ο φιλοκυβερνητικός ΣΚΑΪ!

Πολλές είναι οι φήμες πλέον για πρόωρες εκλογές, κάτι που βάζει όλα τα κόμματα και την κυβέρνηση σε θέσεις… μάχης.

Ο φιλοκυβερνητικός ΣΚΑΪ λοιπόν, άρχισε να παρουσιάζει πιθανές ημερομηνίες για τις εκλογές αυτές, που φαίνεται ότι είναι πιο κοντά από όσο περιμένουμε.

Συγκεκριμένα λοιπόν, η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να δούμε εκλογές είτε σε 18 είτε στις 25 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρουν κύκλοι των βουλευτών.

Ενώ παίζει αρκετά δυνατά και η πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου, δηλαδή στις 2 του μηνός, μία ημερομηνία που έχει μπει και αυτή στις σκέψεις του Μεγάρου Μαξίμου.

Φυσικά αν έχουμε εκλογές γύρω στο Σεπτέμβριο, θα πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανακοινώσει τις εκλογές μέσα στον Αύγουστο.

Έτσι, αν ανακοινωθούν γι΄ αυτές τις μέρες οι πρόωρες εκλογές, πχ 18 Σεπτεμβρίου και δεν καταφέρει να σχηματιστεί κυβέρνηση, θα γίνουν ξανά εκλογές σε ένα μήνα, δηλαδή τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου.

Το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνό, υπάρχει και φωτιά, με τις εκλογές να φαίνεται όσο περνάει ο καιρός ότι αρχίζουν να… κλειδώνουν.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόωρες εκλογές: Οι πιθανές ημερομηνίες των εκλογών – Τις δίνει ο φιλοκυβερνητικός ΣΚΑΪ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.