ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προς ποιους τα βέλη Θεοχάρη μέσω CNN;

Βέλη Θεοχάρη σε όσες κυβερνήσεις ή ομολόγους του υπουργούς δεν συναινούν σε ενιαία γραμμή για τις καλοκαιρινές διακοπές ή τα ταξίδια με το αεροπλάνο. Με υπευθυνότητα και σταδιακά θα επανεκκινούμε την οικονομία και θα αθέτουμε πάλι σε λειτουργία τη σύνδεσή μας με άλλες χώρες, είπε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σε συνέντευξή του στο CNN....
Προς ποιους τα βέλη Θεοχάρη μέσω CNN;

Βέλη Θεοχάρη σε όσες κυβερνήσεις ή ομολόγους του υπουργούς δεν συναινούν σε ενιαία γραμμή για τις καλοκαιρινές διακοπές ή τα ταξίδια με το αεροπλάνο.

Με υπευθυνότητα και σταδιακά θα επανεκκινούμε την οικονομία και θα αθέτουμε πάλι σε λειτουργία τη σύνδεσή μας με άλλες χώρες, είπε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σε συνέντευξή του στο CNN.

«Πριν λίγες ημέρες είχαμε σύνοδο των υπουργών Τουρισμού και οι περισσότεροι υπουργοί Τουρισμού τόνισαν την ανάγκη κοινών κανόνων που θα επιτρέψουν τα αεροπορικά ταξίδια», σημείωσε. «Δυστυχώς», όπως είπε ο κ. Θεοχάρης, «έχουμε δει διαφόρων ειδών διαφορετικά μηνύματα από διάφορες χώρες ως προς το αν οι άνθρωποι θα πρέπει να σκεφτούν τις διακοπές ή να ταξιδέψουν με αεροπλάνο».

«Ελπίζουμε ότι τα μηνύματα αυτά θα επιστρέψουν πάλι στην κοινή λογική, στο ότι χρειάζεται επανεκκίνηση της οικονομίας», τόνισε ο υπουργός Τουρισμού.

«Γνωρίζετε πολύ καλά ότι μέσω της επιχειρηματικής δραστηριότητας μπορεί κανείς να δημιουργήσει τον πλούτο που απαιτείται για την υποστήριξη προς το σύστημα υγείας που τόσο χρειαζόμαστε τώρα», συμπλήρωσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προς ποιους τα βέλη Θεοχάρη μέσω CNN;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.