ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Προς τιμήν του Γιώργου Μπαλταδώρου» υψώθηκαν οι ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες (vid)

Ένας από τους τρεις νέους που ύψωσαν τις ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες μίλησε στον ΑΝΤ1, μιλώντας για τους λόγους που το έκαναν
«Προς τιμήν του Γιώργου  Μπαλταδώρου» υψώθηκαν οι ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες (vid)

Ένας από τους 3 άνδρες που σήκωσαν τις ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες κοντά στους Φούρνους, μίλησε την Τρίτη το πρωί στον ΑΝΤ1, αναφέροντας τους λόγους που το έκαναν.

Ο λόγος για το Χαράλαμπο Τσαγαλά, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Έγινε προς τιμήν του Γιώργου Μπαλταδώρου» και πρόσθεσε: «Δεν το κάναμε για να προκαλέσουμε τους απέναντι, ούτε γιατί είμαστε κάποιου κόμματος, που ακούστηκε. Κουράγιο και στα φυλακισμένα παιδιά και το λέω μέσα απ’ την καρδιά μου, μακάρι να γυρνούσαν τα παιδιά και να πηγαίναμε εμείς αντί γι’ αυτούς».

Επιπρόσθετα ο κ. Τσαγαλάς αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στο τι έγινε την Παρασκευή που τοποθετήθηκαν οι σημαίες, όσο και το Σάββατο που επέστρεψαν για να δουν αν οι σημαίες ήταν στη θέση τους.

Να σημειωθεί μάλιστα πως τη Δευτέρα, όπως φαίνεται με φωτογραφίες που απαθανάτισε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Σβαρνιάς η σημαία κυμάτιζε στη θέση της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Προς τιμήν του Γιώργου Μπαλταδώρου» υψώθηκαν οι ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.