ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφυγες: Εκατοντάδες μερίδες φαγητού πεταμένες σε hot spot της Σάμου

Δείτε το επίμαχο βίντεο
Πρόσφυγες: Εκατοντάδες μερίδες φαγητού πεταμένες σε hot spot της Σάμου

Στις νήσους Λέσβο, Χίο και Σάμο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου λειτουργούν από ετών Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης για μετανάστες και πρόσφυγες, τα λεγόμενα Κ.Υ.Τ.

Τα κέντρα αυτά δομήθηκαν και οργανώθηκαν με κάποιες προβλεφθείσες χωρητικότητες σε ενοίκους για μια αξιοπρεπή διαβίωση τους.

Με την πάροδο του χρόνου και την ανεξέλεγκτη και παράνομη είσοδο στη χώρα μας οι ένοικοι αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα αφενός ο αριθμός τους να είναι σήμερα πολύ μεγαλύτερος του αρχικώς προβλεφθέντος εντός των δομών.

Και αφετέρου να έχουν δημιουργηθεί πέριξ αυθαίρετοι και άναρχοι οικισμοί.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο με εξοργιστικές εικόνες τις οποίες τις έχουμε δει και κατά το πρόσφατο παρελθόν στα κατά τόπους hot spot.

Ωστόσο σήμερα που η Ελλάδα και ολόκληρος ο πλανήτης έρχονται αντιμέτωποι με μία πιθανή επισιτιστική κρίση, οι παρακάτω εικόνες με τα πεταμένα φαγητά είναι κάτι περισσότερο από προκλητικές.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόσφυγες: Εκατοντάδες μερίδες φαγητού πεταμένες σε hot spot της Σάμου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.