ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφυγες σε χωριό της Λάρισας συνωστίζονται για να ανέβουν στο λεωφορείο! (pic)

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία
Πρόσφυγες σε χωριό της Λάρισας συνωστίζονται για να ανέβουν στο λεωφορείο! (pic)

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν το πρωί της Παρασκευής στην πλατεία της Μάνδρας, έξω από τη Λάρισα με πρόσφυγες της περιοχής.

Την ώρα που το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Τρίκαλα προς Λάρισα, σταμάτησε για να πάρει επιβάτες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το onlarissa.gr.

Στη στάση, όπως είναι ευκρινές στη φωτογραφία που δημοσιεύει η θεσσαλική ιστοσελίδα, περίμεναν δεκάδες αλλοδαποί από τον καταυλισμό του Κουτσόχερου, οι οποίοι χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας, είχαν συνωστιστεί για να ανέβουν στο λεωφορείο και να μετακινηθούν στη Λάρισα, παρά τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού.

Η εικόνα αυτή θορύβησε κατοίκους της Μάνδρας που ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία και έφθασε στο σημείο, ενώ παραλίγο να προκληθεί και επεισόδιο.

Εν τέλει, οι δεκάδες πρόσφυγες ανέβηκαν στο λεωφορείο και μεταφέρθηκαν στη Λάρισα (αλήθεια τι συνέβη με τους ήδη υφιστάμενους επιβάτες και πώς τηρήθηκαν οι κανόνες εντός του οχήματος;), αφήνοντας στην άκρη κάθε μέτρο ασφαλείας για την πανδημία…

Κορονοϊός – UPDATE: Νεκρός 52χρονος στο «Αττικόν» -Στους 57 οι θάνατοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόσφυγες σε χωριό της Λάρισας συνωστίζονται για να ανέβουν στο λεωφορείο! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.