ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκληση για αλληλεγγύη από τον Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο

Πρόσκληση για αλληλεγγύη από τον Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο o οποίος καλεί τους Χριστιανούς του με Δελτίο Τύπου σε αγώνα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης. Ο Ποιμενάρχης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της φιλανθρωπίας, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει κανείς ιερεύς, εκκλησιαστικός υπάλληλος και εθελοντής της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου να επαναπαυθεί αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά αντιθέτως όλοι να εργαστούμε...
Πρόσκληση για αλληλεγγύη από τον Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο

Πρόσκληση για αλληλεγγύη από τον Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο o οποίος καλεί τους Χριστιανούς του με Δελτίο Τύπου σε αγώνα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης.

Ο Ποιμενάρχης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της φιλανθρωπίας, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει κανείς ιερεύς, εκκλησιαστικός υπάλληλος και εθελοντής της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου να επαναπαυθεί αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά αντιθέτως όλοι να εργαστούμε εντατικά, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας, προκειμένου να μην λείψει τίποτα στους αδελφούς μας, που έχουν ανάγκη μας.

Ειδικά τώρα που η οικονομική κατάσταση είναι τραγική για όλους θα δώσουμε τον αγώνα μας για να ενισχύσουμε τις φιλανθρωπικές δράσεις μας και θα προσπαθήσουμε παρά την οικονομική καταστροφή που οδηγηθήκαμε λόγω των κλειστών εκκλησιών να μην τις ελαττώσουμε ούτε κατ’ ελάχιστο.
Είναι και αυτή μια φωνή -διαφορετική σίγουρα- μες στον κακό χαμό των ημερών.

Ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε εμφατικά το χρέος μας να εορτάσουμε κι εφέτος τα Χριστούγεννα με τον Χριστό και όχι χωρίς Αυτόν, για αυτόν ακριβώς τον λόγο συμφωνήθηκε να τελεστούν δύο (2) Θ. Λειτουργίες την ημέρα των Χριστουγέννων στους Ι. Ναούς του Αποστόλου Παύλου, του Αγίου Νικολάου και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Συνοικισμό, ώστε να δοθεί η δυνατότητα, τηρώντας φυσικά τα απαραίτητα μέτρα, όσοι το δυνατόν περισσότεροι Χριστιανοί να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόσκληση για αλληλεγγύη από τον Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.