ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχη! Απάτη με δωροεπιταγές – Σας παίρνουν ότι κερδίσατε αλλά σας χρεώνουν

Προσοχη! Απάτη με δωροεπιταγές - Σας παίρνουν ότι κερδίσατε αλλά σας χρεώνουν από κλήση σε αριθμό υψηλής χρέωσης.
Προσοχη! Απάτη με δωροεπιταγές – Σας παίρνουν ότι κερδίσατε αλλά σας χρεώνουν

Προσοχη! Απάτη με δωροεπιταγές – Σας παίρνουν ότι κερδίσατε αλλά σας χρεώνουν για κλήση σε αριθμό υψηλής χρέωσης.

Συγκεκριμένα, αφού γίνει κλήση στο κινητό τηλέφωνο ανυποψίαστων πολιτών, οι επιτήδειοι ενημερώνουν πως έχουν κερδίσει 640 ευρώ σε δωροεπιταγές για αγορές της αρεσκείας τους.

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, για να παραλάβει κάποιος τις δωροεπιταγές πρέπει πρώτα να πάρει τηλέφωνο σε αριθμό που ξεκινάει από 901… με υψηλή χρέωση άνω των τριών ευρώ το λεπτό, χρεώνοντας του έτσι τον τηλεφωνικό λογαριασμό υπερβολικά.

Όποιος ρωτήσει πώς βρήκαν από την εταιρεία το τηλεφωνό του, η τηλεφωνήτρια αναφέρει πως το πήρε μετά από συγκατάθεση που ίδιου του πολίτη έξω από σούπερ μάρκετ, καφετέρια ή διαδικτυακά.

Αν ο πολίτης επιμείνει πως δεν έχει δώσει πουθενά το τηλέφωνό του, η τηλεφωνήτρια ζητά συγγνώμη, απαντά πως έγινε κάποιο λάθος και κλείνει το τηλέφωνο.

Προσοχη! Απάτη με δωροεπιταγές – Σας παίρνουν ότι κερδίσατε αλλά σας χρεώνουν

Ρεπορτάζ Γ.Κ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προσοχη! Απάτη με δωροεπιταγές – Σας παίρνουν ότι κερδίσατε αλλά σας χρεώνουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.