ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Δείτε αν είστε εσείς που σήμερα πήρατε 4.500 ευρώ στο λογαριασμό σας!

Κάποιοι τυχεροί μπορεί να είδατε 4.500 ευρώ στους λογαριασμούς σας! Τι συνέβη;
Προσοχή: Δείτε αν είστε εσείς που σήμερα πήρατε 4.500 ευρώ στο λογαριασμό σας!

Εξελίξεις στα κουρεμένα ενοίκια κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχουμε πλέον, αφού αρκετοί δικαιούχοι δεν είχαν πάρει τα λεφτά τους από την κυβέρνηση.

Πλέον, πάνω από 800 άτομα έχουν λάβει κατά μέσο όρο 4.500 ευρώ, τα οποία θα τα δουν στους λογαριασμούς τους, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Τώρα», στο OPEN.

Δύο χρόνια οι υπεύθυνοι δεν είχαν δώσει το «οκ» για να δοθούν τα χρήματα αυτά από τα μειωμένα ενοίκια, κάτι που σίγουρα προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα ο κόσμος είναι τόσο δυσαρεστημένος από τις κινήσεις που κάνει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό και όλες τις αυξήσεις που έχει δει.

Έτσι αυτό φαίνεται σα να θέλει κάπως να… χρυσώσει το χάπι, με τις φήμες για εκλογές να έχουν φουντώσει.

Πρόκειται για ένα ποσό γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακόμα δε γνωρίζουμε πόσοι ακόμα δεν έχουν πληρωθεί ακόμα το ποσό αυτό.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προσοχή: Δείτε αν είστε εσείς που σήμερα πήρατε 4.500 ευρώ στο λογαριασμό σας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.