ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Η IKEA ανακαλεί προϊόντα της!

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές της να επιστρέψουν συγκεκριμένα είδη που μπορεί να έχουν προμηθευτεί από τα καταστήματα της.
Προσοχή: Η IKEA ανακαλεί προϊόντα της!

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές της να επιστρέψουν συγκεκριμένα είδη που μπορεί να έχουν προμηθευτεί από τα καταστήματα της.

Σε άμεση ανάκληση συγκεκριμένων ειδών της προχωράει η ΙΚΕΑ, που αφορά στο σερβίρισμα και την κατηγορία HEROISK & TALRIKA (πιάτο φρούτων, βαθύ πιάτο, μικρό πιάτο, μπολ και κούπες).

Ο λόγος είναι κάποιο πιθανό σπάσιμο λόγω ζεστού περιεχομένου είτε φαγητού είτε ποτού, κατά τη διάρκεια της χρήσης του.

λόγω πιθανού κινδύνου σπασίματος κατά τη χρήση με πιθανό το ενδεχόμενο καψίματος λόγω του ζεστού περιεχομένου (φαγητού ή ποτού).

«Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια των καταναλωτών μας και για αυτό το λόγο όλα μας τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Όλες οι προϊοντικές προδιαγραφές είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία», αναφέρει η εταιρία.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό, έλαβες ενημερώσεις και δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν στα προϊόντα αυτά και φάνηκε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό, γι αυτό και άλλωστε ανακαλούνται.

Διαβάστε επίσης:

Που γίνονται δωρεάν rapid test σήμερα 18/5!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προσοχή: Η IKEA ανακαλεί προϊόντα της!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.