ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Νέες θερμές εισβολές απ’ τη Σαχάρα

Έρχονται... δύσκολες μέρες
Προσοχή: Νέες θερμές εισβολές απ’ τη Σαχάρα

Νέες θερμές εισβολές έρχονται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο να εφιστά την προσοχή για νέο κύμα ζέστης με διάρκεια και άνοδο της θερμοκρασίας στα όρια του καύσωνα μέχρι και τα μέσα Αυγούστου.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο έμπειρος αναλυτής καιρού της ΕΡΤ:

«Ανοδικά τα.. σκαμπανευάσματα του υδραργύρου προς τα μέσα του μήνα και εως περίπου και τον 15Αύγουστο!

Φίλες και φίλοι! Πρόσκαιρη δείχνει να είναι η πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή και κυρίως τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας! Από τα μέσα της όμως και μετά και κυρίως μετά τις 7-8 Αυγούστου ο υδράργυρος θα ξαναπάρει την ανιούσα καθώς η Σαχάρα φαίνεται να μας στέλνει εκτός από θερμά και κατά διαστήματα καυτά φιλιά εκτοξεύοντας τον υδράργυρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας σε υψηλά επίπεδα (κατά τόπους και σε επίπεδα καύσωνα) και μάλιστα για αρκετές ημέρες, σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία!

Κάντε κλικ στο μετεώγραμμα για να υπολογίστε τη θερμοκρασία την περιοχή σας μέχρι περίπου τον 15Αύγουστο διαβάζοντας προσεκτικά την επεξήγηση στον τίτλο!

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση φυσικά από τη σελίδα μου εδώ στο facebook!

Με εκτίμηση και καλό μήνα!
Σάκης Αρναούτογλου».

Με την παραπάνω ανάλυση ο Σάκης Αρναούτογλου εφιστά την προσοχή στους πολίτες.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προσοχή: Νέες θερμές εισβολές απ’ τη Σαχάρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.