ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσπάθεια αρπαγής παιδιών στου Ζωγράφου με γκρι φορτηγάκι

Αναστάτωση στου Ζωγράφου και ανησυχία για το φορτηγάκι που προσεγγίζει παιδιά πέμπτης και έκτης δημοτικού.
Προσπάθεια αρπαγής παιδιών στου Ζωγράφου με γκρι φορτηγάκι

Προσπάθεια αρπαγής παιδιών στου Ζωγράφου, με καταγγελίες γονέων στην Αστυνομία ότι άγνωστοι γυρνάνε με γκρι φορτηγάκι και προσπαθούν να βάλουν παιδιά με το ζόρι μέσα σε αυτό.

Αναστάτωση επικρατεί μεταξύ γονέων, καθηγητών αλλά και αξιωματούχων της Αστυνομίας, μετά την καταγγελία μητέρας ότι άγνωστοι προσπάθησαν να απαγάγουν παιδιά από το 3ο Δημοτικό σχολείο της περιοχής του Ζωγράφου.

Για το περιστατικό ενημέρωσε μητέρα τις αρχές αλλά και τους καθηγητές, με το σχολείο να προβαίνει σε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι γονείς πρέπει να συνοδεύουν τα παιδιά τους, όλων των ηλικιών, κατά την προσέλευση και την αποχώρησή τους από το σχολείο.

Σχετική ανακοίνωση έγινε και σε άλλα δημοτικά σχολεία του Ζωγράφου.

Προσπάθεια αρπαγής παιδιών στου Ζωγράφου με γκρι φορτηγάκι

Το Sportime είναι σε θέση να γνωρίζει ότι καταγγελία για παρόμοιο περιστατικό υπήρξε και πριν από κάποιες μέρες, για άλλη τοποθεσία του Δήμου Ζωγράφου, η οποία γειτνιάζει με το δάσος της Πανεπιστημιούπολης (επί της οδού Κολοκοτρώνη).

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη από το περιστατικό, που έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της αρπαγής 14χρονης στη Νίκαια αλλά και την αποκάλυψη του σκανδάλου παιδεραστίας με θύμα 12χρονη στον Κολωνό.

Διαβάστε επίσης:

Ώρα μηδέν για το πετρέλαιο θέρμανσης – Πότε θα καταβληθεί το επίδομα

Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό – Πέθανε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προσπάθεια αρπαγής παιδιών στου Ζωγράφου με γκρι φορτηγάκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.