ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσπάθησε να μεταφέρει 19 αλλοδαπούς με λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη ενός 18χρονου προχώρησαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, ο οποίος επιχείρησε να μεταφέρει 19 αλλοδαπούς στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν νεαρό από το Πακιστάν, σε βάρος του οποίου έχει πλέον σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτσας – Οριστικό: Τότε ανοίγουν τα σχολεία...
Προσπάθησε να μεταφέρει 19 αλλοδαπούς με λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη ενός 18χρονου προχώρησαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, ο οποίος επιχείρησε να μεταφέρει 19 αλλοδαπούς στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν νεαρό από το Πακιστάν, σε βάρος του οποίου έχει πλέον σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτσας – Οριστικό: Τότε ανοίγουν τα σχολεία

Οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές και έτσι, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο λεωφορείο που οδηγούσε, πράγμα που αποκάλυψε ότι επιβαίνουν 19 αλλοδαποί από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και Σομαλία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προσπάθησε να μεταφέρει 19 αλλοδαπούς με λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.