ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμο 100 ευρώ: Θύελλα αντιδράσεων στο twitter για την αυταρχική απόφαση Μητσοτάκη

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στο twitter για το πρόστιμο των 100 ευρώ που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πρόστιμο 100 ευρώ: Θύελλα αντιδράσεων στο twitter για την αυταρχική απόφαση Μητσοτάκη

Πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους πολίτες άνω των 60 δεν κάνουν το εμβόλιο, ανακοίνωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σε μια κίνηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η Ελληνική κυβέρνηση απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η μοναδική της διάθεση είναι να επιβάλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, μη διστάζοντας μάλιστα να βάλει στο παιχνίδι και τσουχτερά πρόστιμα προκειμένου να αυξήσει την πίεση στους ανεμβολίαστους.

Έτσι, σύμφωνα με τα νέα μέτρα, όποιος πολίτης δεν έχει κάνει το εμβόλιο μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου θα κληθεί να καταβάλλει κάθε μήνα στο κράτος, το πρόστιμο των 100 ευρώ.

Αυτή η απόφαση όμως, όπως ήταν απολύτως λογικό, βρήκε πολλούς απέναντι της, με αρκετούς χρήστες του twitter να σπεύδουν να σχολιάσουν με καυστικό τρόπο τα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ορισμένοι μάλιστα, μιλούν για χιτλερικά μέτρα ενώ άλλοι κάνουν λόγο για την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Δείτε μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο twitter για το πρόστιμο των 100 ευρώ:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόστιμο 100 ευρώ: Θύελλα αντιδράσεων στο twitter για την αυταρχική απόφαση Μητσοτάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.