ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στη Γλάδστωνος, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο 73χρονος αποχώρησε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή και τελικώς αναμένεται να απολογηθεί για την υπόθεση στις...
Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στη Γλάδστωνος, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο 73χρονος αποχώρησε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή και τελικώς αναμένεται να απολογηθεί για την υπόθεση στις 10 το πρωί της Τετάρτης.

Σε βάρος του 73χρονου, οι εισαγγελικές αρχές έχουν ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου λένε οι ιατροδικαστές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.