ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προτεινόμενος για «όσκαρ» ο Νότης Μηταράκης – Αφού δεν τα κατάφερε στο υπουργείο θα διαπρέψει ως ηθοποιός

Στη τηλεοπτική σειρά «Παγιδευμένοι» εμφανίστηκε ο Νότης Μηταράκης, την ώρα που οι πραγματικοί παγιδευμένοι είναι οι Έλληνες πολίτες.
Προτεινόμενος για «όσκαρ» ο Νότης Μηταράκης – Αφού δεν τα κατάφερε στο υπουργείο θα διαπρέψει ως ηθοποιός

Άλλη μια τρανή απόδειξη πως τα υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη ζουν σε κάποια άλλη… διάσταση, μακριά από την θλιβερή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, είναι η απόφαση του Νότη Μηταράκη να «βουτήξει» για λίγο στα «νερά» της… υποκριτικής τέχνης, υποδυόμενος τον εαυτό του!

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, αποφάσισε να γίνει υπουργός και σε… σίριαλ του ΑΝΤ1, αφού έκανε μια guest εμφάνιση λίγων δευτερολέπτων στη νέα σειρά «Παγιδευμένοι», καλώντας μάλιστα τον συνομιλητή του να «κανονίσει να έρθει στην Χίο», από όπου και εκλέγεται στην πραγματικότητα.

Μοιραίο ήταν πως θα ξεσπούσε σάλος στα social media, αφού η εμφάνιση του υπουργού στο «γυαλί» σχολιάστηκε με καυστική διάθεση από πολύ κόσμο. «Guest star» εμφανίσεις με προεκλογική χροιά, την ώρα που ο κόσμος καλείται να αντιμετωπίσει τεράστιες προκλήσεις στην καθημερινότητα του, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες. Κάποιοι μάλιστα τον πρότειναν ακόμα και για… «όσκαρ», θέλοντας να σατιρίσουν τα όσα απίστευτα ζούμε σε αυτήν την χώρα.

Ο Νότης Μηταράκης μπορεί να είναι… εξαιρετικός υπουργός στην υπόθεση του σίριαλ, άλλα δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο και στην πραγματικότητα, όσον αφορά τον τρόπο που μεταχειρίζεται το μεταναστευτικό.

Την υπουργική θητεία του «βαραίνουν» αποφάσεις όπως η δημιουργία και επέκταση «ισλαμουπόλεων» στα ΚΥΤ της χώρας, η συμφωνία με Πακιστάν και Μπαγκλαντές για αντικατάσταση πληθυσμού και νόμιμα «σκλαβοπάζαρα» εργατών, και η εισβολή των ΜΑΤ στη Χίο το 2020, και το άγριο ξύλο στους Χιώτες που αντιδρούσαν στη δημιουργία νέων μεταναστευτικών δομών.

Θα έλεγε κανείς πως αποτελεί ειρωνεία της τύχης ο τίτλος της σειράς που διάλεξε να εμφανιστεί ο Νότης Μηταράκης, διότι οι πραγματικοί «παγιδευμένοι» είναι οι Έλληνες πολίτες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην ακρίβεια, την ανασφάλεια και την κρατική εγκατάλειψη. Ο υπουργός Μετανάστευσης είχε την φιλοδοξία να εμφανιστεί ως κομπάρσος σε μια δραματική σειρά, ενώ στην πραγματικότητα η κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως «κομπάρσος» της Ε.Ε. και της Δύσης, ακολουθώντας τυφλά όλα τα αυτοκτονικά μέτρα που έφεραν τον ελληνικό λαό αντιμέτωπο με τις καταστροφικές συνέπειες της ενεργειακής κρίσης.

Καταπληκτική ποιότητα διακυβέρνησης είναι αυτή όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης μετράει τις σέλφι που του ζητούν στο σούπερ μάρκετ, ο Κωστής Χατζηδάκης σβήνει κεριά από τούρτα που εμφανίζεται ο ίδιος ως σούπερμαν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψάχνει τουρίστες για να τους πει πως είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, και ο Νότης Μηταράκης παίζει τον ηθοποιό όταν δεν παίζει τον υπουργό στην πραγματική ζωή…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προτεινόμενος για «όσκαρ» ο Νότης Μηταράκης – Αφού δεν τα κατάφερε στο υπουργείο θα διαπρέψει ως ηθοποιός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.