ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτο θέμα στο Πακιστάν η «παρέλαση» Πακιστανών στην Αθήνα και η κυβέρνηση ασχολείται με το… τείχος ανοσίας

Ένα από τα πρώτα θέματα της πακιστανικής τηλεόρασης έγινε η άτυπη «παρέλαση» Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας.
Πρώτο θέμα στο Πακιστάν η «παρέλαση» Πακιστανών στην Αθήνα και η κυβέρνηση ασχολείται με το… τείχος ανοσίας

Μια αυτοκινητοπομπή Πακιστανών διέσχισε με σημαίες το κέντρο της Αθήνας, γιορτάζοντας την «Ημέρα της Άμυνας», εθνική εορτή των Πακιστανών που γιορτάζεται την 6η Σεπτεμβρίου, για να τιμήσουν τις θυσίες των στρατιωτών τους για να υπερασπιστούν το Πακιστάν, δηλαδή τις μαζικές εκκαθαρίσεις ινδουιστών, τις οποίες οι Ινδοί τις θεωρούν εθνοκάθαρση.

Η παρέλαση των Πακιστανών έτυχε μεγάλης προβολής από την κρατική τηλεόραση του Πακιστάν. Την ίδια στιγμή που ο Κώστας Μπακογιάννης, χτίζει και ξαναγκρεμίζει μεγάλους περιπάτους και ανησυχεί για το… γκαζόν της Ομόνοιας, οι υπήκοοι ενός κράτους (του Πακιστάν) που διατηρεί άρρηκτους δεσμούς φιλίας με την Τουρκία, παρελαύνουν στο κέντρο μιας πρωτεύουσας που από πόλη, έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο hot spot.

Όταν Έλληνες πολίτες θέλησαν να παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου του περασμένου έτους στο κέντρο της Αθήνας και διάφορες πόλεις της χώρας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης, αποκάλεσε «προδότες» όσους θα… τολμούσαν να παρελάσουν για να τιμήσουν το Έπος του 40, επειδή υπήρχε… κίνδυνος να ξεφύγει η πανδημία από τους… συνωστισμούς. Μάλιστα είχε δοθεί εντολή για ισχυρή αστυνόμευση παντού και είχαν γίνει ακόμα και συλλήψεις ατόμων.

Βλέπουμε το μέγεθος της υποκρισίας ενός κράτους που εμπαίζει τους Έλληνες και μεροληπτεί εναντίον τους, αφού οι Ελληνικές εθνικές εορτές απαγορεύονται κυριολεκτικά δια ροπάλου και την ίδια στιγμή μπορούν ανενόχλητοι να εορτάζουν οι Πακιστανοί ή οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας άνθρωποι, χωρίς να αντιμετωπίζουν απολύτως κανένα πρόβλημα από το νόμο.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τις Ορθόδοξες εορτές, όπου απαγορεύονται λιτανείες ιερών εικόνων και την ίδια στιγμή Σιίτες Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώθηκαν στον Πειραιά για να τιμήσουν την Ασούρα.

Έχουμε ήδη λοιπόν άτυπες παρελάσεις φιλότουρκων Μουσουλμάνων και άτυπη Ισλαμική «αστυνομία» στο κέντρο της Αθήνας και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα γι’ αυτή την τραγική κατάσταση, ασχολούμενη μόνο με το πώς θα φτάσει ο κόσμος το τείχος ανοσίας…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρώτο θέμα στο Πακιστάν η «παρέλαση» Πακιστανών στην Αθήνα και η κυβέρνηση ασχολείται με το… τείχος ανοσίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.