ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτομαγιά: Το νέο κρας τεστ της κυβέρνησης

Πρωτομαγιά: Ενώ ο κυβερνητικός μηχανισμός προσπαθεί να περιορίσει την άσκοπη κυκλοφορία των πολιτών για το Πάσχα, το νέο ορόσημο φαίνεται πως είναι η 1η Μαΐου. Με τους Έλληνες να μένουν σπίτι την ημέρα του Πάσχα η επόμενη έξοδος υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν αυτή του τριημέρου της Πρωτομαγιάς (σ.σ. Παρασκευή πέφτει φέτος). Σύμφωνα με ασφαλείς...
Πρωτομαγιά: Το νέο κρας τεστ της κυβέρνησης

Πρωτομαγιά: Ενώ ο κυβερνητικός μηχανισμός προσπαθεί να περιορίσει την άσκοπη κυκλοφορία των πολιτών για το Πάσχα, το νέο ορόσημο φαίνεται πως είναι η 1η Μαΐου.

Με τους Έλληνες να μένουν σπίτι την ημέρα του Πάσχα η επόμενη έξοδος υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν αυτή του τριημέρου της Πρωτομαγιάς (σ.σ. Παρασκευή πέφτει φέτος).

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι αρχές επιδιώκουν να περάσει χωρίς… παρατράγουδα και η έξοδος της Πρωτομαγιάς για να αποφασίσει τα επόμενα βήματα σχετικά με την μερική άρση του lockdown.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό δεν είναι λίγοι στην κυβέρνηση που φοβούνται πως πολλοί πολίτες θα επιδιώξουν να πάνε σε εξοχικά και κοντινούς προορισμούς την 1η Μαΐου, αυξάνοντας τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού.

Η εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής είναι πως μεταξύ 25-27 Απριλίου υπάρχει η σκέψη να επικοινωνηθούν από τους αρμόδιους τα πρώτα μέτρα μερικής άρσης της καραντίνας, με τις αρχές να έχουν ψηλά στην ατζέντα τους την παράμετρο του τριημέρου της Πρωτομαγιάς και πόσο αυτό θα επηρεάσει την καθημερινότητα των πολιτών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρωτομαγιά: Το νέο κρας τεστ της κυβέρνησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.