ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πρώτος προορισμός η Ελλάδα μετά την κρίση του κορονοϊού» (pic)

Την Ελλάδα, ως πρώτη χώρα προορισμού μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορoνοϊού, επιλέγει Βρετανός δημοσιογράφος της εφημερίδας Telegraph.
«Πρώτος προορισμός η Ελλάδα μετά την κρίση του κορονοϊού» (pic)

Την Ελλάδα ως πρώτη χώρα προορισμού μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορoνοϊού, επιλέγει Βρετανός δημοσιογράφος της εφημερίδας Telegraph.

Ως νούμερο ένα ταξιδιωτικό προορισμό χαρακτηρίζει την Ελλάδα η βρετανική εφημερίδα Telegraph, μόλις τελειώσει η κρίση του κορονοϊού.

Στο άρθρο του Όλιβερ Σμιθ. ο οποίος καταγράφει τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες εδώ και 35 χρόνια, προτείνεται η διαμονή σε κάποιο νησί και περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις εικόνες στους αναγνώστες του για να τους κάνει να ονειρεύονται μετά τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός – Ριτσώνα: Απέδρασαν και τους ψάχνει η αστυνομία! (vid)

 «Εάν κάτι έχω μάθει από τα ταξίδιά μου εδώ και 35 χρόνια είναι μία χώρα προσφέρει τόσες πολλές επιλογές και αυτή είναι η Ελλάδα», τονίζει ο δημοσιογράφος.

Όπως αναφέρει, έχει επισκεφθεί οχτώ νησιά της Ελλάδας (Σκιάθο, Παξούς, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Σκόπελο, Μύκονο και Τήνο) και έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Τα περισσότερα μοναστήρια στα νησιά διαθέτουν υπέροχες αυλές όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα  ενώ δίπλα θα υπάρχει και κάποιο παρεκκλήσι γεμάτο με εικόνες. Αν είστε τυχεροί μπορείτε να βρεθείτε σε μοναστήρι που θα διαθέτει έναν μοναχό», γράφει μεταξύ άλλων.

Δίνει και συμβουλές για το φαγητό και περιγράφει πως θα πρέπει να είναι η ταβέρνα που θα επισκεφθεί κανείς.

«Θα πρέπει να είναι οικογενειακή, να έχει  αρκετές γάτες – μία από τις οποίες είναι συνήθως έγκυος. Το τραπέζι να καλύπτεται από ένα τεράστιο χάρτινο τραπεζομάντηλο που θα μένει στη θέση του καθώς θα το κρατάνε πλαστικά κλιπς. Η αλατιέρα θα πρέπει να έχει μέσα της ρύζι και το μενού να περιλαμβάνει απαραιτήτως τζατζίκι, ντολμάδες, τηγανητό κολοκύθι, σουβλάκι, κλέφτικο, στιφάδο, χωριάτικη σαλάτα, καλαμάρι και τυρόπιτα. Η ρίγανη θα βρίσκεται παντού. Το κρασί θα πρέπει να είναι ανησυχητικά φτηνό, να σερβίρεται με το λίτρο και να βελτιώνεται κάθε φορά που δοκιμάζεις το φαγητό».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πρώτος προορισμός η Ελλάδα μετά την κρίση του κορονοϊού» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.