ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοσέλιδα για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν στη… βιτρίνα τους τα πρωτοσέλιδα στις αθλητικές εφημερίδες
Πρωτοσέλιδα για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν στη… βιτρίνα τους οι εφημερίδες. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν στη… βιτρίνα τους οι εφημερίδες.

Κατεβάστε το φύλλο εντελώς δωρεάν ΕΔΩ

Κάντε εγγραφή δίνοντας το e-mail σας για να έχετε κάθε μέρα δωρεάν την e-sportime.

 

Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα

Πρωτοσέλιδα

Πρωτοσέλιδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρωτοσέλιδα για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.