ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοσέλιδο Espresso: Άλλος για πορνοστάρ;

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso που κυκλοφόρησε στα περίπτερα προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση για το βασικό θέμα της εφημερίδας.  Η Espresso λοιπόν αποκάλυψε τις ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τον χώρο που γινόταν κάστινγκ από εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών. Η εφημερίδα λοιπόν κυκλοφόρησε με τον τίτλο: “Άνεργοι στην ουρά για πορνοστάρ”. Όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο...
Πρωτοσέλιδο Espresso: Άλλος για πορνοστάρ;

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso που κυκλοφόρησε στα περίπτερα προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση για το βασικό θέμα της εφημερίδας. 

Η Espresso λοιπόν αποκάλυψε τις ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τον χώρο που γινόταν κάστινγκ από εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Η εφημερίδα λοιπόν κυκλοφόρησε με τον τίτλο: “Άνεργοι στην ουρά για πορνοστάρ”.

Όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο νέοι και γέροι πέρασαν από οντισιόν για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Μέχρι και νοικοκυρές σε απόγνωση θέλουν να παίξουν σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Οι μεγάλες ουρές από δεκάδες άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν να βγάλουν εύκολα χρήματα από τη βιομηχανία των πορνογραφικών ταινιών προκάλεσαν εντύπωση και η εφημερίδα σήμερα παρουσιάζει εκτενές ρεπορτάζ για τα όσα έγιναν στο  συγκεκριμένο casting.

Οι επίδοξοι πορνοστάρ έμειναν με τα απολύτως απαραίτητα μπροστά από τους παραγωγούς, δηλαδή τίποτα και πέρασαν από οντισιόν που θα τους ανοίξει διάπλατα την πόρτα της εγχώριας βιομηχανίας πορνό, ώστε να εξασφαλίσουν τα προς το ζην!

Φυσικά καμιά δουλεία δεν είναι ντροπή και με αυτό το σκεπτικό τόσος κόσμος αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μόλις τριάντα άτομα με τα καλύτερα προσόντα θα περάσουν στην επόμενη φάση του casting, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Να σημειωθεί ότι η εταιρία παραγωγής της Ίνας και του Τεό ήταν υποψήφια στα διεθνή βραβεία πορνό XBIZ, που έγιναν στο Λος Αντζελες, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρωτοσέλιδο Espresso: Άλλος για πορνοστάρ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.