ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβλέψεις για πάνω από 4.000 κρούσματα ημερησίως στα τέλη Ιουλίου

Ανησυχητικές προβλέψεις για «έκρηξη» στα κρούσματα στα τέλη Ιουλίου. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερα από 4.000 ημερησίως! 
Προβλέψεις για πάνω από 4.000 κρούσματα ημερησίως στα τέλη Ιουλίου

Ανησυχητικές προβλέψεις για «έκρηξη» στα κρούσματα στα τέλη Ιουλίου. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερα από 4.000 ημερησίως! 

Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι επιστήμονες αναφορικά με την ταχύτατη εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα. Προμηνύεται το ξέσπασμα τέταρτου «κύματος» της πανδημίας στην Ελλάδα και σαρωτική αύξηση στα κρούσματα.

Ο Νίκος Τζανάκης, Καθηγητής Πνευμονολογίας ήταν ξεκάθαρος, μιλώντας στο OPEN . «Σε 10-15 μέρες θα έχουμε ακουμπήσει τα 4.000 κρούσματα. Ίσως και παραπάνω».

Οι νοσηλείες παρουσιάζουν παρουσιάζουν αυξημένη τάση. Από τους 554 ασθενείς με κορονοϊό στις 6 Ιουλίου πλέον τα νοσοκομεία φιλοξενούν 724. Μάλιστα, εξετάζεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους εκπαιδευτικούς και εργαζόμενοι στο δημόσιο, σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής, όπως επισήμανε ο Στέλιος Πετσάς. Ζητούμενο η εφαρμογή των αυστηρών μέτρων που έχουν μπει στην εστίαση.

Με μικροπροβλήματα στην εφαρμογή του ελέγχου πιστοποίησης εμβολιασμού, εφαρμόζονται τα νέα υγειονομικά μέτρα στους κλειστούς χώρους εστίασης. Προχθές βράδυ λειτούργησαν και αρκετοί ανοιχτοί χώροι διασκέδασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μόνο για εμβολιασμένους. Σαρωτικοί ήταν οι έλεγχοι της αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμη: 

Δείτε πως έχει γίνει τώρα το κοριτσάκι που έπαιζε στο «Εκείνες και εγώ» – Ποιανού είναι κόρη

Αυτή η γυναίκα έβγαλε μία περιουσία απλά δείχνοντας στο ίντερνετ τα πόδια της

Κούρτιτς: «Σπουδαία πρόκληση ο ΠΑΟΚ, ανυπομονώ να δώσω τα πάντα…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προβλέψεις για πάνω από 4.000 κρούσματα ημερησίως στα τέλη Ιουλίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.