ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψάχνουν υπαλλήλους Bασιλόπουλος, Lidl, MyMarket & Metro – Δείτε τι ζητούν

Αρκετές είναι οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ που ζητούν υπαλλήλους με συγκεκριμένα προσόντα και δέχονται βιογραφικά.
Ψάχνουν υπαλλήλους Bασιλόπουλος, Lidl, MyMarket & Metro – Δείτε τι ζητούν

Αρκετές είναι οι θέσεις εργασίας που ανοίγουν σε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως ο Βασιλόπουλος, τα Lidl, το MyMarket & Metro.

Σε αρκετές προσλήψεις ετοιμάζονται να προχωρήσουν ο Βασιλόπουλος, τα Lidl, το MyMarket & Metro, που ήδη δέχονται αρκετά βιογραφικά.

Οι θέσεις αφορούν διάφορα πόστα, τόσο στα καταστήματα, όσο και στα γραφείο και τις αποθήκες.

Τα Lidl ψάχνουν υπαλλήλους μετά και την απόφαση να λειτουργήσουν με νέο διευρυμένο ωράριο και «ανοίξουν» 76 θέσεις που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ από τις οποίες μπορεί να διαλέξει ο κάθε ενδιαφερόμενος ανάλογα τα προσόντα που διαθέτει. Οι περισσότερες είναι σε Αττική και Θεσσαλονίκη και προσφέρουν μερική απασχόληση.

«Αναλαμβάνουμε να σας προετοιμάσουμε πλήρως για τα νέα σας καθήκοντα. Κάθε νέος συνεργάτης παρακολουθεί ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της θέσης. Εάν διαθέτετε δεξιότητες όπως επικοινωνία, ευθύτητα και συνέπεια τότε μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλος στην οικογένεια της Lidl», αναφέρει χαρακτηριστικά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Το ίδιο ισχύει και για τον ΑΒ Βασιλόπουλο, που ζητάει προσωπικό για τα γραφεία με ενασχόληση το marketing, τα οικονομικά, την επιχειρηματική ανάπτυξη και την ανάλυση δεδομένων, αλλά και τις αποθήκες και τα καταστήματα, ενώ δέχεται και άτομα που θέλουν να κάνουν πρακτική άσκηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν ΕΔΩ, να επιλέξουν τον τομέα που τους ενδιαφέρει και να στείλουν το βιογραφικό τους.

To MyMarket & Metro ζητάει επίσης κόσμο για υπεύθυνους βάρδιας, προϊσταμένους, οδηγούς αλλά και ηλεκτρολόγους. Τα προσόντα διαφέρουν ανάλογα με το τμήμα που θέλει να επιλέξει ο καθένας και τα οποία μπορείτε να δείτε στη λίστα με τις θέσεις εργασίας που υπάρχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οικονομόπουλος – Τσιτσιπάς: Κι αν αμφισβητούσαν την ικανότητα της Κυβέρνησης στη διαχείριση κρίσεων;

Φόβοι ότι η Ρωσία θα αφήσει τη Μ. Βρετανία χωρίς ίντερνετ

Super League: Αυτός είναι ο τηλεοπτικός χάρτης – Δείτε σε ποιο κανάλι θα βλέπετε κάθε ομάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψάχνουν υπαλλήλους Bασιλόπουλος, Lidl, MyMarket & Metro – Δείτε τι ζητούν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.