ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΣΑΤ: Spot κατά της πανδημίας (vid)

Δείτε το
ΠΣΑΤ: Spot κατά της πανδημίας (vid)

ΠΣΑΤ: Η πανδημία δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην αθλητική οικογένεια αφού όλες οι εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις αναβλήθηκαν ή ματαιώθηκαν.

Ακόμη και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μετά από 124 χρόνια, για πρώτη φορά, σε καιρό ειρήνης, πήγαν ένα χρόνο μετά.

Συνέπεια όλων αυτών ήταν να κλυδωνιστεί η Αθλητική Δημοσιογραφία και, βεβαίως, οι Οργανισμοί Αθλητικών ΜΜΕ.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ πήρε αρκετές πρωτοβουλίες για τη στήριξη του κλάδου που έχει βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση και συνεχίζει…

Τα μέλη του Συνδέσμου συμμετείχαν σε διάφορες δράσεις, σε αιμοδοσίες, στο πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά», στην καμπάνια κατά της ενδοοικογενειακής βίας, σε περιβαλλοντολογικές δράσεις κλπ.,

Παράλληλα, μέσω του προέδρου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, ο ΠΣΑΤ εκπροσωπήθηκε σε τηλεδιασκέψεις με Ευρωπαίους αθλητικούς δημοσιογράφους και τη διοίκηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών (AIPS).

Σκοπός του Συνδέσμου είναι να συντονιστούν τα βήματα για την επόμενη ημέρα, η οποία περιλαμβάνει τη σταδιακή επάνοδο του αθλητισμού στην κανονικότητα.

Τέλος, η διοίκηση του ΠΣΑΤ δημιούργησε ένα τηλεοπτικό σποτ με κοινωνικό μήνυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την αθλητική δημοσιογραφία και γενικότερα την αθλητική οικογένεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΣΑΤ: Spot κατά της πανδημίας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.