ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψευτογιατρός σε πρώην βουλευτή ΝΔ με 82% αναπηρία: «Θα σε κάνω να παίζεις μπάλα»

Ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος αντιμετωπίζει αναπηρία σε ποσοστό 82% ήταν ανάμεσα στα θύματα που είχε εξαπατήσει ο Νικόλαος Κοντοστάθης. ψευτογιατρός. Ο γνωστός, πλέον, στο πανελλήνιο ως «ψευτογιατρός» βλέπει τη μία καταγγελία πίσω από την άλλη για το διάστημα, που εξαπατούσε πολίτες. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ένας πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε...
Ψευτογιατρός σε πρώην βουλευτή ΝΔ με 82% αναπηρία: «Θα σε κάνω να παίζεις μπάλα»

Ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος αντιμετωπίζει αναπηρία σε ποσοστό 82% ήταν ανάμεσα στα θύματα που είχε εξαπατήσει ο Νικόλαος Κοντοστάθης. ψευτογιατρός.

Ο γνωστός, πλέον, στο πανελλήνιο ως «ψευτογιατρός» βλέπει τη μία καταγγελία πίσω από την άλλη για το διάστημα, που εξαπατούσε πολίτες.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ένας πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι έκανε επέμβαση με τον ψευτογιατρό να είναι μαζί του μέσα στο χειρουργείο.

«Μου είχαν κόψει λίγο ένα πλευρό, και είχαν αδειάσει τον αέρα από έναν πνεύμονα. Η τομή ήταν από την σπονδυλική στήλη έως μπροστά στο στήθος. Στο χειρουργείο μου είπαν ότι ήταν και ο Κόντος. Είδα το κανάλι των νευρώνων σου, μου έλεγε, και κούναγες και τα δύο πόδια, αλλά εγώ δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ: 300.000 ακίνητα κινδυνεύουν με πλειστηριασμούς!

Στην συνέχεια ο ίδιος τόνισε πως ακολούθησε ένα διάστημα 40 ημερών, στο οποίο είχε φρικτούς πόνους. Ο γιατρός «μαϊμού» κατάφερε να του αποσπάσει ακόμα 30.000 ευρώ, ενώ στην συνέχεια του έστειλε μια φυσιοθεραπεύτρια από την Αμερική, προκειμένου αυτόν να τον κουράρει.

«Παίρνει 60 ευρώ την ώρα και χρειάζεσαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Είχε έρθει αυτή, αλλά κάποια στιγμή την είχα ρωτήσει πως λέγεται ο μυς πίσω από το πόδι (δικέφαλος) και εκείνη δεν ήξερε να μου απαντήσει, κάτι που είχε κάνει εντύπωση» τόνισε χαρακτηριστικά το θύμα.

Σύμφωνα με συγγενή αρχηγού πολιτικού κόμματος έδωσε στον «Κόντο» 98.000 ευρώ, καθώς όπως αυτός του είπε θα του «εξάλειφε» το 82% της αναπηρίας που είχε μετά το ατύχημα που αυτός είχε με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Μάλιστα ο ψευτογιατρός για να γίνει πιο πιστευτός, του είπε ότι θα τον έκανε να παίξει και μπάλα.

«Κάποια στιγμή βρήκα ένα νευροχειρουργό, τον Μάρτιο του 2018. Εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική. Πριν το γραφείο του, όταν πήγα, ήταν ο Κόντος. Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική, και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε» δήλωσε χαρακτηριστικά το θύμα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι το θύμα πείστηκε σε τέτοιο βαθμό από τον απατεώνα γιατρό, που σε περίπτωση που γινόταν καλά του είχε τάξει ένα σπίτι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψευτογιατρός σε πρώην βουλευτή ΝΔ με 82% αναπηρία: «Θα σε κάνω να παίζεις μπάλα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.