ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψυχρολουσία για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Νίσυρο από τους μαθητές – «Η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί»

Μια διαφορετική υποδοχή από αυτό που ανέμενε περίμενε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τους μαθητές της Νισύρου.
Ψυχρολουσία για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Νίσυρο από τους μαθητές – «Η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί»

Με τον πλέον σωστό τρόπο υποδέχτηκαν στη Νίσυρο οι μαθητές την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία βρέθηκα στο νησί χτες με αφορμή την 75η επέτειο της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα.

Όμως αντί για την παραδοσιακή παρέλαση οι μαθητές και οι δάσκαλοι του νησιού προχώρησαν σε μία ακόμη πιο ουσιώδη κίνηση καθώς υποδέχτηκαν την Πρόεδρο με διαμαρτυρία και πορεία με πανό για την Τραγωδία στα Τέμπη.

Οι νεαροί μαθητές βροντοφώναξαν συνθήματα όπως «όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή, η νέα γενιά δε σας συγχωρεί» ενώ άλλο πανό έγραφε «Κέρδη βουτηγμένα στων φοιτητών το αίμα».

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει δεχτεί και η ίδια μεγάλη κριτική για την κίνηση της να πετάξει λουλούδια στα βαγόνια των τρένων την ώρα που ακόμη γινόταν έρευνα από τα συνεργεία και τους διασώστες.

Όλα λάθος λοιπόν τα έχει κάνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας το τελευταίο διάστημα όμως όπως φαίνεται η νέα γενιά, συγκλονισμένη από το ανείπωτο δυστύχημα όπου χάθηκαν 57 νεαροί άνθρωποι, τα κάνει όλα σωστά. Πάνω από όλα δε, φαίνεται διατεθειμένη να μην συγχωρέσει κανέναν από τους υπεύθυνους για όσα έγιναν και να χαράξει μία διαφορετική πορεία για τις επόμενες γενιές.

Με τη σειρά μας να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές της Νισύρου.

Δείτε εικόνες και βίντεο από τη Νίσυρο και την υποδοχή της Σακελλαροπούλου:

 

Δείτε επίσης:

ΕΝΦΙΑ: Τι αλλαγές ισχύουν στις αντικειμενικές αξίες από το 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: Σοκάρει 18χρονος φοιτητής – «Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψυχρολουσία για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Νίσυρο από τους μαθητές – «Η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.